Tuesday, July 5, 2011

Eurobullet!

Hei!

Vabandan kohe ette ära, et pilte pole, aga no mitte ei tehta meil siin pilte. Vähemalt võistlejateni need mingil põhjusel ei jõua!

Eniveis... Täna oli PIKK päev. Merel veetsin miski kerged 8h. Läbi raskuste, kuid siiski saime tehtud oma planeeritud kaks sõitu - suur kummardus jällegi race committeele selle eest.

Esimeses sõidus sain halvema poolse stardi ning fakt, et meie (punane) grupp sinisega kokku ujus ning tekkis üks suur 95 paadine punt ei aidanud mu vaba tuule otsingutele sugugi kaasa. Otsisin, mis ma otsisin, kuid selles vaikses tuules ma seda ei leidnudki. Üleval leidsin end vast kusagil 30 juures. Rügasin küll, kuid sõitsin veidi liiga konservatiivselt ning ei suutnud enamat 14ndast kohast.

Teist sõitu pidi kusagil 2-3h ootama. Tuul vaikis vahepeal täiesti maha ning tuli seejärel merelt meid uuesti tervitama. Kohtunikud tegutsesid kiiresti ja adekvaatselt, sest sõitu oli meil väga vaja. Kollane fliit oli nimelt sõiduga juba maha saanud, mis tähendas, et tegemist oli sõiduarvu ebakõlaga, millega meid finaalideks fliitidesse jagada on raske. Sõita me õnneks ikka saime. Suutsin teha üpris hea stardi ja veel parema esimese krüssu jõudes üles kolmandana. OK bakstaagi ja hea taganttuule järel olin all juba 1, mida hoidsin sõidu lõpuni. EM-i esimene bullet!

Kokku hoian praegu 13ndat pooset, mille pealt on hea edasi kulda minna ning vaadata, mis teha annab. Olen väss ja lähen magama.
http://www.openeuropeans2011.com/ leheküljel saab replayna ka mu sõite Trackingus vaadata!

Karla

No comments: