Monday, July 4, 2011

Start clinic

Hei!

Tänane päev oli üks huvitav päev täis eelkõige startimist. Erinevatel põhjustel soovis suurem osa rahvast end leida vasakult poolt ning stardis valitsenud lipu eelis ei teinud seda asja paremaks. Kokku tähendas see massilisi valestarte ja uuesti ja paar korda veel proovimist. Mööda külgi see ilmselt maha ei jookse, hea kui saab asju over and over again üle korrata! :D

Ausalt öeldes oli minu fliit isegi suhteliselt tagasihoidlik. Esimene kord saime teise, ning teine kord kolmanda korraga minema. Teised fliidid seevastu vist soovisid küll korralikku kliinikut maailma tippude osavõtul ning ausalt öeldes ma isegi ei lugenud mitu korda startida üritati.

Nagu lubatud, oli täna veidi rohkem tuult. Tegelikult oli eilsega võrreldes seda kohe kõvasti rohkem, kuid tugevast tuulest oli asi endiselt kaugel. Pagidega küündis tuuleke kusagile 7-8 m/s kanti vaiksemad kohad olid suisa kusagil kolme m/s peal ehk veidi. See tähendas, veidi oli vaja kallutada ja see tõmbas fliidi veidi rohkem laiali kui eile.

Esimeses sõidus sain keskmise stardiga õigele poole, olin krüssus marukiire ja ülemises märgis leidsin end juhtpositsioonilt. Bakstaagis suurendasin veidi vahet ning allatuule otsale suundudes olin soliidselt juhtimas. Sõitsin veidi liiga konservatiivselt ja kaks erinevat äärt mööda alla kulgenud härrasmeest said mööda. Teine krüss suutsin ühe koha veel kaotada, finishisse jõudsin 4ndana.

Teist sõitu alustasin veidi rahulikumalt. Algul nägi asi väga halb välja. Sõitsin aga esimese krüssu lõpu targalt ning sain üles märki kusagil 15 ümber. Tegin head sõitu ning olin kiire. Tundsin end paadis mugavalt ja alla märki tulin kusagil 9-10. Teise krüssuga sõitsin end 6ndaks, et viimases taganttuules ühe koha ära anda. Finishis 7. Kokku leian end 16ndalt positsioonilt, kust on hea omme edasi minna.

Homseni,
Karla

No comments: