Thursday, December 1, 2011

I'm Back Baby!

Laidback Jack, päevavaras

Umbes selline tunne mind täna varastel tundidel valdas kui oma jala taas Perthi lennujaamas Austraalia mandri peale tõstsin. Pole just väga pikk vahe minu eelmisest siin käigust - kuu.

Pean kergendusega tunnistama, et asjad on siin maal ikka endist viisi. Kõik on omal kohal ja midagi suurt üllatavat ees ei oodanud. Super! Erinevusi oktoobriga otsides tuleb ilmselt välja tuua praegust veidi, nii 5-6 kraadi soojemat õhku ja fakti, et purjetajaid on nüüd juba kõik kohad täis kui aasta kümnendal kuul võis need kahe käe näppude peal üles lugeda.

Tänane päev oli kahte asja korraga: väga produktiivne, kuid samas marukaif. Alustasime hommikul esimese päeva kohta suhteliselt varakult. Tegime ära akrediteeringu, muide, Tea, Stina ja Ants on kirjas minu Nutritionistidena (toitumisspetsialist), st. et toidu osas on mul selleks korraks suured ootused, haha...
Edasi pakkisime kaatrist asjad välja, lasime kummipaadi vette ning panime kõik omale kohale paika, nüüd jääb vaid ülehomset oodata, et veele minna.

Sealt edasi oli nagu minu mõte otsas. Kõik, mida kahe esimese päeva kohustustesse olin mõelnud oligi äkitselt, 2-3h järel tehtud. Mis nüüd? Kuna trenni ma esimesel päeval, pool uimase ja zombiena ei kibele ega polekski arukas, võistlus on aga veel 10 päeva kaugusel, mida teha? Chill, mis muud! Käisin ookeanis ujumas, jalutasin sinna-tänna ja nautisin seda enne regatti melu. Õhtul tegime omas hoovis kerge Grillpeo ja nautisime seda OZ-i laidback (esimesed sulud selle kohta, et tõesti, kirjutatakse ühe sõnana) (ja teised sulud eestikeelse tähenduse jaoks: muretu) eluviisi. No worries.

Homme on aga paar esimest worriet juba. Meid ootab ees suurejooneline avamine, mille raames sõidame praamiga mööda Swan Riverit kõik võistlejad koos Perthi linna, kus toimub rongkäik ja paraadmarss. Huvitav, kas see on lõpuks koht, kus oma Eesti kaitseväes hambad ristis õpitut rakendada ja kõik ülejäänd üle marssida? See kõik aga tähendab varajast äratust ja väljamagamise välistamist. Loodan, et tuleb hea kogemusega üritus, eks homme räägin.

Praegu sätin unemaale,
Karla

No comments: