Monday, December 5, 2011

Uued kogemused


Hei!

Teen siin maailma kuklapoolel suhteliselt rahulikult trenni. Merel on ülisuur punt väga motiveeritud võitluslikke sportlasi, kes ei anna isegi trennis kellelegi järgi. See tekitab aga suhteliselt korraliku segaduse, sest puuduvad võistlusel olemas olevad ametnikud, kes asja kontrolli all hoiavad. See kõik teeb treeningust päris korraliku segasummasuvila. Kõik lahmivad, lammutavad ja kütavad. Üritan asja väga rahulikult võtta, sest tean, et võistlus on täiesti teine teema, kuid tahes-tahtmata lähen teine kord entusiasmiga kaasa ning leian end närvilise sõidu keskel.

Minu treeningute kõrval on siin aga palju uusi asju. Esiteks, ma pole kunagi sellises olukorras olnud, et saan teisi klasse nädal enne enda regati algust kõrvalt jälgida. See on väga huvitav protsess. Otse loomulikult elan kõigile omadele südamest kaasa ja olen nende õnne korral õnnelik ja ebaõnne korral õnnetu. Sellele vaatamata tunnen end selles situatsioonis küllalt ebamugavalt, sest olen harjunud faktiga, et saan tulemuste käigule ise kaasa rääkida. Nüüd olen aga kõigest kõrvalt vaataja. Tahtmine ise juba teistega, žürii ja muude ametnike järelvalve all mõõtu võtta ajab pulssi juba tasa ja targu kõrgemaks ning vaikselt hakkab tekkima mingi ärevus.

Loodan rahulikult end võistluseks enam ja enam valmis seada, ettevalmistus on suures plaanis tehtud ja varsti ongi aeg end stardis koguda ja endast kõik, mis saadaval anda.

Elage teistele kaasa www.Perth2011.com/results
Karla

No comments: