Thursday, December 15, 2011

Kulla 1. päev

Hei,

Tänane päev ei olnud kahjuks täis sellist sära nagu ma olin lootnud. Rasketes tuuleoludes ei suutnud ma kordagi tervet sõitu nii kokku panna, et kusagile ei komistaks. Tuul keerutas nii palju, et tahes-tahtmata jäin mõnedel ajahetkedel valesse kohta ning karistused olid kerged tulema.

Kui hästi kiiresti kokku võtta, siis tänaste sõitude kohad olid 31 ja 22, mis pole tegelikkuses nii väga lootusetud, kuid kuna mul oli viimasest eelsõidust erinevalt paljudest teistest juba mahavise olemas, siis langesin kõige kiuste 3 kohta, platseerudes hetkel 41. kohal.

Sellelegi vaatamata ei ole midagi katki ja kui kellelegi (nagu nt. mulle) peaks tunduma, et see koht ei rahulda, siis on mul teile ka häid uudiseid. Mina pole MM-idel kuldfliidis nii väikeste punktivahedega vist eelnevalt sõitnud. St. et 25ndast kohast lahutab mind hetkel 19 punkti. See oleks väga suurepärane tulemus, kuid annan endale siiski aru, et sinna jõudmiseks peab viimasel päeval kõik suurepäraselt õnnestuma ja sõitudes tugevat sooritust näitama.

Homme on meil aga puhkepäev, mille võtan soojalt vastu. Hea on end veidi välja puhata, nii füüsiliselt kui psühholoogiliselt. On ju see võistlus olnud suhteliselt pingeline. Usun, et kerge lõõgastus ja seejärel uuesti enda kogumise moment võib olla just see kerge taganttõuge, mida mul eelmainitud eesmärgi saavutamiseks vaja võiks minna.

Homme on ka teie pöialdel puhkepäev!
Karla

No comments: