Saturday, December 17, 2011

Lõpp-peatus 2011


Hooaeg on lõpuks läbi!

MM-i lõpp ei läinud just päris nii nagu olin lootnud, kuid patareid olid pikast hooajast juba nii tühjad, et ei suutnud endast midagi imelist enam välja pigistada. Tunnistan, et olin viimasteks päevadeks juba üpris kustunud ja midagi väga ilusat mu sõidus ei olnud. Lihtsad vead tulid sisse, mis muutsid õhkkonna närviliseks ja tulemused mitte päris sellisteks, nagu oleks oodanud.

Kokku lõpetasin selle aasta MM-il kuldfliidis, 42. kohal. See on 8 kohaline tagasiminek eelmise aastaga ja 3 kohaline tagasiminek üle-eelmise aasta MM-iga, kuid arvan, et tegelikkuses pole siin mõtet pastakaga joont ajada, sest esiteks oli praegu esmane eesmärk riigile OM-koht tuua ja kõike head korraga ei saa. Seda enam, et MM toimus Detsembris, mis venitas hooaja nii pikaks kui veel sai - 12 kuud, terve aasta. Riigisiseses OM-valikus venitasin suvega tehtud vahe killukese pikemaks, mis on ka ju tegelikkuses positiivne.

Lõppkokkuvõttes olen ma hetkel, paar tundi pärast viimaseid sõite väga vastakate tunnetega. Üheks küljest olen ma ääretult pettunud, et ei suutnud enda potensiaali siin maksimaalselt ära kasutada. Tean, et mu koht on maailmas jupp maad ees pool kui 42, mida selle aasta regatid ka näidanud on. Teisalt on rõõmustamise põhjuseid ka, sest tagantjärgi analüüsides kesise vormi pealt pole viga koht välja sõita on OK.

Hooaeg on läbi. Ütlen ausalt välja, et selle üle olen hetkel praegu õnnelikum kui millegi muu üle. Olen täiesti kustunud ja vajan aega, et asja veidi rohkem analüüsida ja teilegi siin asju paremini selgitada. Praegu on pea täiesti tühi ja suudan mõelda ainult sellele, et ees ootavad jõulud, mida ma umbes esmakordselt elus täielikult nautida kavatsen. Veeta aega perega, süüa head ja paremat, vaadata öösel NBA-d ning võtta veidiks ajaks täielik Time-out.

Tahan lõpetuseks tänada absulootselt kõiki, kes minusse uskusid ja loodetavasti seda ka edasi teevad! Kummardus kõigile, kes mulle pöialt hoidsid ja kaasa elasid. Ilma teieta oleks see tee hoopis hallim ja raskem. Eraldi tahaksin ära mainida oma pikaaegsed toetajad eesotsas pere, treener Reinu, Mateki, BCS-i, EJL-iga, teistes inimestest ja orgnisatsioonidest, keda üles lugeda ei jõua, rääkimata. Täitsime OM-normi, kõik koos!

Teie,
Karla

4 comments:

Susan Benson said...

Tere, daamid ja härrad, kas vajate rahalist abi? Olen Susan Benson. Olen laenuandja ja ka finantskonsultant.

Kas vajate projekti lõpuleviimiseks ärilaenu, eralaenu, hüpoteeklaenu või laenu? kui teie vastus on jaatav, soovitan teil pöörduda minu ettevõtte poole. Pakume igasuguseid laenuteenuseid, sealhulgas pikaajalisi ja lühiajalisi laene. Lisateabe saamiseks kirjutage meile e-posti teel: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) või kirjutage mulle otse WhatsAppis: +447903159998 ja saate vastuse kohe.

Oleme terviklik finantsteenuseid pakkuv ettevõte ja oleme pühendunud aitama teil oma pikaajalisi ja lühiajalisi finantseesmärke parandada. Oleme spetsialiseerunud struktureeritud finantslahenduste pakkumisele üksikisikutele ja ettevõtetele kõige tõhusamal ja kiiremal viisil.

Siin on mõned põhjused, miks peaksite laenu saamiseks meiega ühendust võtma;
* Mugavus - laenu saate taotleda igal ajal ja igal pool.
* Paindlik summa - otsustate, kui palju soovite laenata.
* Kiire otserahastus - saate oma laenu 24 tunni jooksul pärast kinnitamist.
* Paindlik intressimäär 3%.
* Kõrge heakskiitmise määr
* Paindlik tagasimakse - saate võimaluse valida tagasimaksekuupäev kas iganädalase, kuu- või aastase kestusega 1–30 aastat.
* Lihtne veebirakendus.
* Isikupärane juhendamine ja teadmised.
* Varjatud tasud puuduvad

Ärge kaotage võimalust rahapuuduse tõttu. Võtke kohe ühendust minu ettevõttega, me saame teid aidata laenuga, kuna oleme aidanud paljusid eraisikuid ja organisatsioone, kes on kogu maailmas kokku puutunud finantsraskustega

Meie laenupakkumise kohta lisateabe saamiseks saatke meile oma laenutaotlus aadressil:
E-post: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com
WhatsApp: +447903159998

Vahendajad / konsultandid / maaklerid on teretulnud oma kliente tooma ja on 100% kaitstud. Täielikus usalduses teeme koostööd kõigi asjaosaliste huvides.

Claudia Klein said...

Tere, Minu nimi on Claudia Klein, ma olen sakslane, pakun laenu, olen ka finantskonsultant ja esindan ettevõtet Spotcap Global Financial Services.

Kas vajate hädasti rahalist tuge? Kas vajate laenu erinevatel eesmärkidel? kui teie vastus on jaatav, soovitan teil ühendust võtta minu ettevõttega | spotcapglobalservices@gmail.com | või saatke sõnum WhatsAppis: +31642117819 | ja teil on laen teie kontol 24 tunni jooksul, sest pakume suurepäraseid laenuteenuseid kogu maailmas.

Pakume kõikvõimalikke laenuteenuseid (Isikilaen, Ettevõtluslaen ja palju muud), pakume nii pikaajalisi kui lühiajalisi laene, samuti saate laenata kuni 15 miljonit eurot ning väljastame laenu madala intressimääraga 3% aastas. Minu ettevõte aitab teil saavutada erinevaid eesmärke laia valiku laenutoodetega.

Tunnistan tõsiasja, et seadusliku laenu saamine on alati olnud suur probleem. Inimestel, kellel on rahalisi probleeme ja vajavad sellele lahendust, on paljudel inimestel kõrge intressimäära, ebapiisava tagatise, võla ja sissetuleku suhte, madala krediidiskoori või mõne muu põhjuse tõttu nii raske omakapitali laenu saada kohalikest pankadest või muudest finantsasutustest.

Pole enam ooteaegu ega stressirohkeid pangakülastusi. Meie teenus on saadaval 24/7 – saate laenu võtta ja tehinguid sooritada igal ajal ja igal pool, kus seda vajate

Pakume 24-tunniseid maailmatasemel laenuteenuseid. Päringuteks/küsimusteks? - Saada e-kiri | spotcapglobalservices@gmail.com | või saatke sõnum WhatsAppis: +31642117819 | & Saate kohe vastuse

Teie pere, sõbrad ja kolleegid ei pea teadma, et teil on vähe raha, lihtsalt kirjutage meile ja saate laenu.

Teie rahaline vabadus on teie kätes!!

Loan Offer. said...

Kas vajate kiiresti laenu? Kas pakume isiklikku laenu? Ärilaenud? Kodulaen? Põllumajanduslaenud? Õppelaen? Hoiuste konsolideerimise laen? Veoauto laenud? Autolaenud? Hotellilaenud? Laenud refinantseerida? ja koolilaenu enam pole? Esimesed laenud? .pakkume seda 2% intressiga! Võtke meiega ühendust: (richardcosmos5@gmail.com)

Laenupakkumine

Anonymous said...

Kiirlaenud pakuvad 2% intressi?
Kontakte-posti aadress: skyfinance88@gmail.com
WhatsApp: +4917642107446