Wednesday, January 4, 2012

Uuel aastal uue hooga!

Tsau ja Head Uut Aastat!

Loodan, et kõigil läksid pühad suurepäraselt, habemega mees tõi asjalikke kinke ning uue aasta algus indu, et täide viia unistusi ja mõtteid, mis eelnevalt on tuhmunud tagaplaanile.

Minule sobis pühade ajastus küll vähemalt sama hästi kui Aivar Pohlakule sobib karvane vest. Pärast olümpianormi täitmisest hoolimata mitte minu tahtmist mööda läinud MM-i Perthis oli see suurepärane võimalus võtta hetkeks aeg maha, nautida pere ja sõprade seltsi ning mõtiskleda, mis siis üldse valesti läks ja kuidas ebaõnnestumisi edaspidi minimaliseerida, sest tuleb neid spordis nii või naa, tahad sa või mitte. Viimast on öelnud ka Eesti viimaste aegade üks edukamaid spordimehi, Gerd Kanter, kes väidab, et tal siiani kaotusi kordades rohkem on kui võite. Loodetavasti liigun nendele võitudele aina lähemale ja kaotused taanduvad kaugustesse.

Nüüd, kus uus aasta on juba parajalt vana, varsti võib rääkida vaid jätkuvast, on täpselt õige aeg kirjutada oma pöidlahoidjatele pehmelt öeldes, et What's up?
Just, ongi ju kaua puhatud, blogisse auk tekkinud ja ammu tunne, et midagi peaks "up" olema, kas pole? Peeglisse vaadates hakkab eestlasest kahvanägu jumekat välismaallast üle trumpama, mis saab tähendada ainult üht - liiga kauaks on koju kudrutama jäädud!

Pole viga, parandan selle vea juba õige pea! 14. jaanuar sean suuna taas päikeselise Florida suunas,et iga-aastasele treeninglaagrile tuli alla teha. Ees ootab Miami MK-etapp Jaanuari viimasel nädalal, pärast mida liigun veelgi eksootilisemasse paika, Mehhikosse, kus väga tugeva pundiga kaks nädalat intensiivseid treeninguid teeme. Pärast seda ootab ees veel üks kontrollvõistlus Floridas ja siis ongi juba veebruari lõpp ning aeg on tagasi koju pöörduda, korraks! Seega, on mida oodata, ja teil, millest lugeda! Luban!

Üks vähestest lombitagustest puhkepäevadest, Miami 2011

Ees ootab minu elu kõige huvitavam hooaeg, selles pole kahtlustki. Olen sama erutunud kui väike laps mänguasjapoe akna taga, sest tegemist on olümpia-aastaga ja otse loomulikult on kõik eesmärgid seotud just sellega!

Olge mõnusad,
Karla


No comments: