Thursday, January 19, 2012

Puhkepäev, uhke päev

No hei!

Andke mulle andeks, et ma teile igapäevaselt ei kirjuta, kuid ausalt ka pole suurt miskit teatada. Üldiselt on päevad üpris sarnased. Lõuna paiku merele ja seejärel füüsiline. Siis ongi käes õhtu, mida veedan tihtipealetelekast NBA-d vaadates. Selline ma juba kord olen..

Tänane päev oli aga hoopis teistsugune. Nimelt oli juba esimene puhkepäev. Ma tean, endale tundus ka, et kuidagi väga kiiresti tuli ta kätte, kuid mõtlema hakates on ta siiski väga vajalik, et võistluse ajal vaim ikka värske oleks ja sooritus maksimaalne.
Oma firma ka valmis, ei tulegi koju!

Siiani on purjetamine läinud mõnusalt. Mulle kuidagi eriliselt meeldib siin seilata. Mõnus on. Inimesed, kellega treenida on ka tasemel, mida muud tahta. Paadiga olen asjad enamvähem joonele saanud, täna panin puhkepäeva sissejuhatuseks uuele purjele, mida homme testin numbridka peale. Asjad hakkavad paika loksuma, võistluse aeg hakkab kätte jõudma.

Puhkepäev oli aga tore. Hea oli vahelduse mõttes veidi Eesti keelt rääkida. Veetsin päeva Mehu (mis Eesti keelt?), Lauri ja eile saabunud vanem-Väinsalu, Antsuga. Tegime veidi shopingut, sõime lõunat ja jalutasime Miami Beachilgi. Meeldiv!
83-84kg puhast tõugu rootsi-soomlast Miami Beachil poosetamas (Mehu)

Homme alustan viimast lühikest treeningtsüklit enne 2012 hooaja esimest MK-etappi. Need päevad võiksid mu eesootavaks lõplikult valmis seada, et regatt kukuks välja nii nagu mina ja ilmselt ka mu blogi lugejad seda loodavad.

Järgmise korrani,
Karla

No comments: