Sunday, January 22, 2012

Hooaeg alaku!


Hei!

Aeg on kiiresti tiksunud nii kaugele, et võib, või tegelikult isegi peab ütlema, et homme hakkab ametlikult 2012 hooaeg. Mõõtmised ja muud toimetused, mis regatile alatasa eelnevad on nüüdseks juba seljataga ja jääb üle vaid homset esimest starti oodata.

See uus ja tähtis hooaeg on alanud minu jaoks suhteliselt vastakate tunnetega. Merel olen end üldplaanis hästi tundnud, purjetamine on välja tulnud ka minu standardite kohaselt hästi, kuid viimased 2-3 päeva olen end haiglaselt tundnud, kurk on kinni paistetand ja vee peale viimased kaks päeva asja pole olnud. Pole hullu, tundub, et olen haiguse kõrgpunkti ületanud ja tunne muutub juba järjest paremaks.

Võistlus tõotab tulla huvitav. Seda mitmel tasandil. Esiteks on olenemata suhteliselt äsja lõppenud MM-ist isegi minule üllatuslikult siia siiski päris palju inimesi kokku tulnud. Minu klassis 80 paati. Teiseks on üle pika aja mul ka veidi võistlusituatsiooni välist pinget. Kahjuks pole majanduslikel kaalutlustel minuga ühes treener Reinu, mis tähendab, et merele saamine ning sealt tagasi tulemine võib vaikse tuule ja kaugustes asuva raja puhul muutuda ebameeldivaks, treeneri näpunäidete puudumisest rääkimata. Ei jää muud üle kui tule endaga ise hakkama üritada saada.

Homsest pöidlad pihku,
Let the good times roll!
Karla

No comments: