Tuesday, January 31, 2012

Livin' in the US of A

No hei!

Olen nüüd mõned päevad puhanud, suht koht. Tegelikkuses võtsin pärast regatti vist ühe või kaks päeva täitsa vabaks, pärast mida hakkasin vaikselt füüsilisega pihta. Peale selle on meil siin viimased kaks päeva olnud väga ilus purjetuul, kuskil 10m/s, mis tähendab, et ega ma pole ju saanud jätta merele minemata. Mingit väga tõsist ja läbimõeldud treeningut ma siin ei tee, kuid sõidame Mehuga lihtsalt oma lõbuks.


Postitatud lingilt saate näha ka väikest videokokkuvõtet Miami MK-st.

Olen sellest haiguse tuimusest vist lõplikult võitu saanud. Mida aeg edasi, seda kindlam ma olen, et just selle nahka viimane regatt ka läks. Olen taas ülimotiveeritud ja see pea laiali olek, mis mind vahepeal valdas, on kadunud.

Samuti on vaikselt tekkimas selline mõnus USA õhkkond. Osaliselt on tegu ilmselt sellega, et USAkad, kellega koos elasin, läksid paariks päevaks koju puhkama, mis omakorda tähendab, et olen siia maale jäetud Mehuga kahekesi. Omade keskis on ikka toredam. Kõigele lisaks rentisime eile paariks päevaks auto, et saaksime veidi rohkem vabadel päevadel ka ringi vaadata ning võib-olla, et näha siin midagi, mida enne meie silmad riivanud pole. Homme plaanime nt. võtta täieliku puhkepäeva ja sõita Key Westi. Eks ma siis kirjutan teile, kuidas meil läks.

Teie aga hoidke seda viimast soojusekübekest, mis teil riiete vahel on, olen mõtetes teiega,
Karla

No comments: