Monday, January 23, 2012


No hei!

Esimene päev selle hooaja esimesest regatist on õhtusse jõudnud.
Kohtadega 11 ja 7 olen hetkel kokkuvõttes 15ndal kohal.
Kui mult küsida, et kas võtta või jätta, siis loomulikult võtan need kohad, kuid väga eufoorias ma seevastu pole.

Põhjuseid selleks võiks otsida tänastest sõitudest.
Ühest küljest olen õnnelik, et haiguse järgselt nii head minekut näitasin, samuti meeldib mulle, et näen endiselt endas suuri arenguvõimalusi ja potensiaali. Milles see kajastub?

Esimeses tänases sõidus sain täiesti alla poole igasugu arvestust stardi ning suutsin end 11ndaks välja rabeleda, mis on hea. Sellega olen igati rahul. Teises sõidus parandasin oma esimese sõidu vea, tegin hea stardi ning olin ülemises märgis esimene. Allatuulega langesin juba kolmandaks, kuid üritasin seda, mis ära olin andnud, tagasi võita. See võib-olla, et oli viga, sest top 3 on endiselt väga hea ning suurt põhjust rabelemiseks pole. Mina igaljuhul sõitsin üpris ründavalt ja jõudsin teisele juba järgi, vaata, et mööda. Selle peale sain ma minuti jooksul sama palju merohtu, mida täna merel tonnides oli, endale sverdi taha kui ma terve eelneva päeva jooksul saanud olin. Pidin mitu korda sverti kergitama kaotades sellega vajalikku kõrgust ja lõpp-produktina ka kohti. Tasuks 7. koht.

Loomulikult olin esimese emotsioonina ärritunud ja veidi pettunudki, kuid nüüd, kus blogi kirjutades sellest juba tunde möödas on, olen tegelikkuses suhteliselt rahul, et see hooaja algus nii välja tuli. Oleks võinud kordades hullemini minna. Samuti on see hea positsioon, mille najalt edasi pingutada ja üritada seisu vähe paremaks võluda.
Esimene olemisel on ka omad eelised. International media teeb pilte ja mul on, mida blogisse üles panna. Win!
Karla

1 comment:

Liisa said...

Tubli algus igal juhul! Ja pildid on ka lahedad:)