Monday, December 28, 2009

Ja siis ütle, see on elu!

Täna oli siinse Pühajärve elu esimene täispikk päev...Ja milliseks suurepäraseks päevaks see kujunes!

Hommik algas varakult kriiksuvas voodis, kuid see ei tekita minus mitte mingit negatiivset emotsiooni. Magatud saab suurepäraselt ning ongi hea, tahan varem tõusta. Seejärel läksin jõusaali oma füsioteraapia harjutusi tegema, mis oli sellises miljöös hoopis mõnusam kui kodus teleka ees.

Edasi hommikusöök ja suusatama! Suusatamine oli alguses väga küsimusmärki tekitav. Sula oli ning see tähendas, et minu suusk ei olnud eriti nõus libisema. See aga muutus Käärikule jõudes, kus oli mõnus miinuskraad ning minu suusk ei olnud enam üldse nõus seisma jääma. Sellest tingituna tegin ühe korraliku treeningu, 3h ja 41km.

Sõin järjekordselt, lebotasin ja mõnulesin niisama. Nautisin SPA elu vms. Edasi jõusaali ja ujuma. Selleks ajaks kui sealt tagasi tulin oligi õhtu käes. Liikusin uuesti sööma ja niisama õhtupoolikut veetma.

Selline näeb minu poolt vaadatuna välja suhteliselt ideaalne talvepäev. 4000kCal oli puhtalt treeningutega kaloraaž. Sellele lisandub veel tavaline kalorikulu, mis teeb päeva peale kokku kindlasti üle 5000, vaata et isegi 6000kCal. Mõnus!

Homme vaatame, mis elu toob.

Seniseks, nii nagu ütlevad kõik minu välismaa sõbrad:

Speak soon and train hard! (Varsti räägime ja tee kõvasti trenni!)
Karla

No comments: