Wednesday, December 2, 2009

Uus kodu? Või siis mitte!

Hei!

Kuidagi mõnusaks on juba saanud see blogspot, kuid samas on tal puudusi nagu me kõik tõenäoliselt teame. Seetõttu katsetan praegu uut varianti:
http://kmrammo.edicypages.com

Sellegi poolest on mul tunne, et jään püsima siia, sest seal tuleb minu jutuni jõudmiseks klikata blogi peale jne jne. Siin on kõik kohe kõigile näha, mõnus, kerge!

Ootan Teie, lugejate arvamusi, et kumb variant parem on.

Vahepeal on juhtunud nii mõndagi. November on jooksnud läbi meie elude nii, et paljud pole seda kindlasti tähelegi pannud. Mina näiteks avastasin, et kuu läks nii kiiresti, et nagu ei jõudnudki midagi eriti korda saata. Treeningutakti sai paika nii, et terve orkester suudab nüüd mängida ilma, et keegi kusagil valesti laulaks, pilli mängiks, ehk siis, keha on töövalmis ja ootab, et teda arendataks, võib-olla veidi isegi piinataks.
Midagi tegelikult siiski korda saatsin. Miamiga on nüüd kõik klaar, (enam vähem), konteiner pakitud ja teel juba sooja ja minus ila tilkuma panevat refleksi tekitava koha poole, Miami!

Homme liigun Pärnusse, et kuulata, mis Eesti jutu järgi parimal koolitajal, Peep Vainul minule, ja tõenäoliselt väga paljudele teistele inimestele öelda on. Saavutama õppimine, nii on koolituse nimi.
Samuti leiab homme aset Viimsi valla sportlaste hooaja lõpetamine, kuhu mind esindama olen saatnud Stina.


Homme juba endiselt SIIA kerge ülevaade Vainust, Pärnust, ja kui Stina mulle räägib, siis ka Viimsi valla üritusest.

1 comment:

Anne-Mari said...

mulle meeldib isegi uus rohkem oma rohkemate funktsioonide poolest!