Saturday, December 5, 2009

Vain Ot?

Hei!

Vainul käidud. Eile õhtul jõudsin juba koju tagasi. Pean tunnistama, et läksin sinna veidi skeptiliselt, sest olin ta Audiosid varem kuulanud ja arvasin, et mis ma sealt ikka saada võin?

Aga näed siis, osutus hoopis päris kasulikuks. Sain nii mõneski asjas endas selgusele. Tuletas samuti meelde vanu häid asju, mis võib-olla olid igapäevases töörutiinis veidi kaduma läinud ja hõljusid kusagil minu kohal nii, et ma neid ei märganud. See aga ei tähenda, et neid asju olemas polnud, vastupidi, ma lihtsalt ei vaadanud üles. Peebu seminar õpetaski mind nö üles vaatama, enda ümber vaatama ning kõik need killukesed üles leidma. Usun, et sellest oli pikas perspektiivis paljugi kasu.

Kuna mu selg on endiselt selline nagu ta on, füsioteraapiasse Adeli taastusravikliinikusse lähen aga alles 21. detsember esmakordselt, leidsin Vainu loengu ajal, just siis kui motivatsioon 100 punkti skaalal 250 oli, et nii, nüüd aitab, võtan midagi kiiresti ette. Nüüd olen juba 2 hommikut teinud 30min selja harjutusi, kuigi pean tunnistama, et need extra 30 uneminutit tunduvad kella kinni pannes päris magusad. Esialgu on aga motivatsiooni ülegi ning selle langedes loodan sel konkreetsel juhul, et siis olen juba rutiinis ja teen seda nii või naa.

Kodulehe asjus pole endiselt suutnud jõuda otsuseni, et kas jätkata siin või seal. Blogspot on kuidagi kalliks saanud pika aja järel ja ei taha nagu siit ära minna, samas seal oleks ka hea. Teen esialgu seda, mida lubasin endale, et kindlasti ei tee... Pean mõlemat paralleelselt!


Achieve!
Karla

No comments: