Tuesday, August 24, 2010

Valmis, vist

Tundub, et MM-iks olen ma enam-vähem valmis.

Lohusalus peetud Eesti KV II etapil suutsin 7st sõidust 5 võita. Need andsid juurde enesekindlust, et ettevalmistus hooaja tähtsaimaks võistluseks, MM-iks liigub õiges suunas. Need 2 sõitu, mida ma ei võitnud, jäid puhtalt enda lolluse taha - vead, mida on kerge parandada. Ühe neist sõitudest kaotasin u. 20cm-ga, lastes Argo taganttuules mööda ning teises sõidus andsin stabiilsetes tuuleoludes Argole juba stardist u. 50m-se edumaa minnes vastu stardimärki. Sellise tuulega osutus ta loomulikult püüdmatuks pärast seda ning kui see nii poleks olnud, olekski imelik, sest tegu on siiski maailma tasemel purjetajaga.

Üldiselt jään võistlusega rahule, sest eesmärk polnud endast maksimumi võtta, eriti füüsiliselt, vaid kontrollida vormi, kasutada seda kui ääretult head tune-upi MM-iks.

Eriliselt meeldivaks tegi võistluse asjaolu, et saime igasugust tuult ning olin kõigis neis suhteliselt kiire. Tugeva tuule krüssu kiirus oli veidi off, kuid see on asi, mille kindlasti korda saan MM-i ajaks. Samuti näitas võistlus selgesuunaliselt, mis osades on vaja veel kõvasti tööd teha ning sain kindlust, et kui need vead ja detailid parandan, saan astuda olulise sammu edasi maailma tipu suunas.

Nüüdseks olen veetmas viimast päeva Eesti pinnal, pakin asju ja vaatan kõiki asju detailseltüle, et kõik oleks ilusti kaasas ning Inglismaa pinnale jõudes sujuks kõik nagu voolav jõevesi.

Nüüd on see aeg, kus võite mu peale mõtlema hakata, teie tuge on MM-il vaja!
Karla

1 comment:

Merka said...

Hoian pöidlaid siis(Y)!