Thursday, December 8, 2011

Days Off Pays Off

Hei!

Olen nüüd enne regatti paar päeva vabaks võtnud. Tegelikkuses, ärge mu esimesest lausest eufooriasse sattuge (veel), sest võistlus koheselt peale ei hakka. Homme saan kätte võistluspaadi, millega kaasneb koheselt poole päeva jagu toimetusi. Kõik vaja üle kontrollida ja seejärel saab uue paadiga juba vee peale suunduda, et testida, kuidas viimane käitub. Lisaks saab homsest ametlikult registreerida, seega, tegevust jagub.

Puhkepäevad veetsin ma seevastu klubist nii kaugel kui oskasin. Mõningad päevad enne võistlust mõtted veel korra eemale saada mõjub suhteliselt hästi. Minu suutmatus midagi targemat välja mõelda viis mind mõlemal puhkepäeval kohalikele golfiradadele, kus täie tõsidusega nentides tuli välja vaata, et paremini kui oleksin arvanud. Enne palle taga ajama minekut rääkisin hommikul klubis veel ühe USA kutiga, kes küsis kas ma olen valmis end selle kaikamänguga frustreerima? Vastasin seepeale, et olen jah, kuid võta näpust... Väga suurt frustratsiooni ei tekkunud, hoopis mõnus oli mängida.

Veidi jalutasin veel Perthi linna peal ja nautisin niisama mitte-Eesti kliimat. Kasutasin sellist sõnade kombinni ühel põhjusel: ei oleks eetiline öelda, et nautisin ilusat ilma, sest viimastel päevadel on meil siin (nüüd on see koht, kus te peate kadedad olema) olnud kõigest 25 kraadi ringis ja ilusa ilma nautimisest, nagu eelmisel nädalal kui päike lagipähe kõrvetas ja 36-37 kraadine temperatuur särki seljas märjaks sundis, pole enam haisugi.

Igal juhul, nagu pealkirjast välja lugedeski selgub, siis vabad päevad võivad pikas plaanis väga tervislikuks osutuda ja otseloomulikult on neil väga tähtis osa kogu ettevalmistuses. Sellegipoolest, tunnen end hoopis kodusemalt homses, MMi viimases ettevalmistusstaadiumis, kus saan end juba suhteliselt lõplikult regatiks valmis seadma hakata, et sellele kauaoodatud regatile juba peale minna!

Tahan juba sõita, aaaah!!!
Karla


2 comments:

Martti Kinkar said...

You can doooo it!

Merka said...

Hoian kõvasti kõvasti pöidlaid Sulle Karla! Ole tubli!