Thursday, April 5, 2012

Gold Fleet...

...at its best!

Täna oli juba tunda, et tegu polnud enam eelsõitudega vaid kätte olid jõudnud finaalid. Elu oli poole keerulisem ja väiksed vead maksid suurelt kätte. Seda nii minu kasuks kui kahjuks.

Esimeses sõidus sain stardist halvasti minema, kuid suutsin pundil kannul püsida. Üleval olin küll kusagil 30, kuid nägin palju võimalusi rahulikult end ette poole töötada ja pea veatu ülejäänud sõidu järel jõudsin finišisse 14ndana viimases taganttuules veel Slingsbystki möödudes. Tundub, et kiirust on, vorm lihtsalt pole veel selline, et kõik asjad omal kohal oleks ja iga asi suurepäraselt välja tuleks.

just Slingsbyst mööda saanud

Sellest edasi teise sõidu juurde, kus ei klappinud suurt mitte midagi. Olenemata suhteliselt heast planeerimisest minu välja mõeldud skeem ei tahtnud sugugi töötada. Jäin rajal valele poole ega saanudki sealt inimeste seas ära. Sel korral oli vahe esimestega suureks veninud ja väikseidki lükkeid teha oli suhteliselt keeruline. Sõidu jooksul "pinball"-iti mind veel mitu korda rajal ka (jäin erinevate puntide vahele karpi vabat tuult leidmata), mistõttu iga väikenegi võimalus kustus suhteliselt varakult ja kõigest vaba tuule leidmine nõudis nii palju energiat, et ringi vaatamiseks väga enam aega ei jäänud ja sellest tulenevalt ka tõusuvariante ei näinud. Tasuks ebameeldiv 35. koht selles sõidus.

Üks päev finaalsõite on veel ees ning neile lähen vastu 25ndalt positsioonilt. Üritan homme suurte rehade otsa mitte astuda ja piirduda väikestega, mille varred minu näoni ei ulatu ja võimaldavad pea selgena hoida, et väljakut korralikult näha ja õigeid otsuseid hõlpsamini vastu võtta.

Tuttu!
Karla

No comments: