Monday, April 30, 2012

Tagasi Saksas

Hei!

Vahepeal veetsin veidi üle nädala kodus. Selle aja jooksul tegin veidi trenni ja finetuningut, et eelseisvaks MM-iks täielikult valmis olla. Nüüdseks olen aga juba teist päeva tagasi Saksamaal, Boltenhagenis.

Pean tunnistama, et selle ära oldud ajaga on muutunud üpris palju. Ilm näiteks on totaalselt teistsugune kui eelmine raks. Umbes nii kaks korda soojem! Vee temperatuur on kerkinud 12 kraadini, õhk on päeval kusagil 15 ringis. Nii imelik kui see ka pole, aga ütleks selle peale isegi, et mõnus!

Mis teeb asja veel paremaks, on see, et sel korral tulin juba suures plaanis tuttavasse kohta. Kõik asjad on suures plaanis käe-jala järgi ega mingit rocket science-it ei ole vaja korraldada. Lisaks ilmale on korraliku sammu paremuse poole teinud ka meie elamine. Eelmise korra külm ja kõhe camping on vahetunud otse sadamas asuva apartmendiga, kus on soe ning kõik mugavused. Lisaks sellele on suurest toast ja rõdult vaade meie rajale, mis asub ilmselt kusagil 300m kaugusel. Pöörfi!

Hetkel läheb kõik suhteliselt õlitatult. Hommikul tervitas meid täielik peegel, totaalne plekk. See oli suurepärane, sest meil oli tegemist, et veidi paati putitada, kaater vette lasta jne. Tuuletus tähendas aga klubis liikuvate inimeste vähesust ja ruumi kõik asjad kiiresti ning asjalikult ära ajada. Pärast lõunat, õhtu ootuses tuli tuultki veidi juurde ja täpselt sellel hetkel ma end ka vee peale sättisin, mis tähendab, et mu päev õnnestus küll 100%.

Nüüd heidan vaikselt diivanile, vaatan veidi telekat ja lähen ilmselt magama, sest homsest on juba võistluse ametlikud kuupäevad, mis tähendab, et ees ootab registreerimine, mõõtmine ja kõik muu pudi-padi, mis regattidega kaasas käib. Põnev!

Karla

No comments: