Friday, April 20, 2012

Poltide Sadam

Hei!















See, et siin nüüd mõnda aega jälle vaikus on olnud ei tähenda sugugi, et ma niisama istunud oleks ja kevadist linnulaulu nautinud oleks. (Kas linnud Eestis üldse laulavad juba?) 

Nimelt olin vahepeal jälle mööda ilma laiali. See kord Saksamaal, Boltenhagenis. Viibisin seal nädala, kus tegin läbi väga intensiivse treeninglaagri. Kirjutamispõud tabas seda saiti aga põhjusel, et seal lihtsalt ei olnud internetti ja kõik! 

See viimane laager oli üheks viimaseks lihviks selle aasta MM-ile, mis mai esimesel päeval seal samas peale hakkab. Eesolev võistlus on minu jaoks erilise tähtsusega, sest sellega lõppeb Eesti sisene OM-valik ning selgub, kes siis seda väljasõidetud kohta täidab. 

Aga nüüd läinud nädalast:
Päris suur kontrast oli pärast Austraalias veedetud kahte, Põhja-Ameerikas veedetud 1,5 kuud ja Mallorcal veedetud kolme nädalat jällegi veidi teistsuguses kliimas purjespordiga tegeleda. Alguses oli tõtt öelda kohe täitsa ebameeldiv! Väljas olnud 7-8 kraadi ja sama temperatuuriga vesi esitasid mulle korduvalt väljakutseid. Sellele vaatamata sain end kiiresti käima, sest hea seltskond ja võitluslikud olukorrad panevad külma kiiresti unustama. Treenisin seal enda tavapärase treeningpartneri, soomlase Mehuga ning terve Rootsi ja Saksamaa koondisega. Ma arvan, et mul pole põhjust mainida, aga tegu oli väga tasemel seltskonnaga! Minu 29. koht Palma regatilt jääb selles seltskonnas tagant kolmandaks, parimad mainitud pundist olid Palmal vastavalt esimene, viies jne. Igal juhul sai nädal täiega rabatud ja ka kohalikke olusid veidi kõrva taha pannes, et võib-olla MM-il mõned asjad juba tuttavana tunduksid.

Nüüd andke mulle andeks, aga lähen oma selle aasta 26ndat Eesti pinnal veedetud õhtut nautima!
Karla

No comments: