Thursday, May 3, 2012

Pestud, kustud, kammitud!

Ehk siis ilusamini öeldult: Võistluseks valmis!

















Selline vaade rõdult hommikul. Mitte väga palju lubav! :D

Viimased päevad on mööda läinud nii kiirelt, et ei oskagi kohe midagi tarka selle peale öelda. Paar korda olen jõudnud vee peale, paat on ilusti korda seatud, registreeritud ja mõõdetud.

Õhus on tunda pinget, sest homme algavad 2012 aasta MM-i sõidud! See tähedab paljudele viimast võimalust oma riik 2012 aasta Londoni OM-ile kvalifitseeruda. Minule isiklikult, nagu ka paljudele teistele riikidele, kus OM-norm juba täidetud, on tegu aga viimase riigisisese valikuga, mis otsustab, kes siis see purjetamises iga klassi kohta üks sportlane on, kes oma riigilippu kõrgel hoidma pääseb.

Pean tunnistama, et otse loomulikult tunnen elevust! See on regatt, mida olen pikalt oodanud, sest lisaks kõikidele valikutele soovin ma siiski ka MM-il suurepäraselt esineda ja veatut sõitu näidata. Rahvast on kogunenud palju, veidi üle 170, mis tähendab, et konkurents on laser-klassile omaselt ülitihe ja iga viga maksab valusalt kätte. Kõik osalejad on terve seitse päeva kestva, 14 sõidu pikkuse võistlusperioodi vältel kui luubi all.

Ilma lubab meile läänemerele kohaselt igasugust. Vaikset ja keskmist tuult (tugevat esialgu näha pole), väga külma ja veidi soojemat ilma, vihma, päikest, kuid lund loodetavasti enam mitte. See külm valmistab paljudele lõunamaa meestele siin peavalu, kuid loodame, et meie Eesti maarjamaa karastus hoiab minu soojana ja probleeme ei valmista.

Ootan sõite!
Pöidlad pihku nüüd, kõigil!
Karla

No comments: