Saturday, May 26, 2012

Viies!

Tänane Medal Race


Hei!

See nädal siin Hollandis läks nii kiiresti, et ei jõudnud blogisse ühtegi postitust regati jooksul panna. Loodan, et annate andeks ja, et teil oli piisavalt aru peas mu Facebooki Athlete Page-i vaadata, sest seal tegin siiski kiired kokkuvõtted igal õhtul.

Pean tunnistama, et sõitsin äsja terveks saanuna/saavana tegelikkuses paganama hästi! Olin terav ja seda näitavad ka tulemused. Kaks korda suutsin olla kolmas, korra teine ja ühel korral ka võita. Teisalt näitab tulemuste üldpilt siiski selget ebastabiilsust, mille selle sama haiguse nahka panen. Tundus nagu iga päev oleks üks sõit õnnestunud ja teine mitte. 

Kõigele heale ja halvale vaatamata pääsesin eile 5ndana (eilne info oli 4ndana, kuid üks härra sai heastuse, mis langetas mind täna hommikuks 5ndaks) Medal Race-i. See oli minu esimene MK-etapp, kus top 10-sse pääsesin, seega oli juba eile õhtuks teada, et võistlus on õnnestunud. Sellele vaatamata soovisin oma üliheast positsioonist kinni hoida ning ka medali sõidus hästi purjetada. 

Tänasesse sõitu minnes teadsin, et tõusta saan vaid 4ndaks, langeda võin aga halvemal juhul 7ndaks. Punktivahed olid meie nelja (4-7) vahel nii minimaalsed, et see, kes ees, see mees. USA sõitja, minu sõber Charlie sai nii hea stardi, et teda ma kinni hoida ei suutnud, ülejäänud konkurentide suhtes sõitsin konservatiivselt erilise ründamiseta, üritasin lihtsalt oma sõiduga kiire olla ning neist ees püsida. Õnnestus! Olin finišis 5, mis tähendas ka kokkuvõttes viiendat kohta. Ülihea! 

Nüüd on asjad juba pakitud ja ees ootab olümpiavesi, Weymouth. Seda küll väikse vahepeatusega, sest täna õhtul sõidan Brüsselisse, kus veedan õhtu ja homse päeva seal elava kalli sõbranna Anni, ja ka nädalavahetuseks sinna lennanud mu tulevase abikaasa, Stinaga. Ei jõua ära oodata! 

Järgmised uudised hiljemalt Weymouthist, esmaspäeval..
Värkse MK-etapi viies,
Karla

No comments: