Thursday, January 28, 2010

Cheesecake!


Stardiootel Mickey Mouse!


Näed.

Ütlesin Stinale hommikul, et täna tuleb mul hea päev.
Nii lihtne see ongi!
Läksin täna esimesena vee peale. Olin juba 1h enne starti lähtepaigas, sõitsin korralikult soojaks ja värki.

Suutsin teha hea "Karla stardi". Ilma paudita ja puha, vasaku halsiga üle liini ja paremale poole tõstvas minema. Sõitsin ilusti, mõttega ja ilma liigeseid riske võtmata. Selle nahka võib panna ka mu sõidu võidu. Oleks natukene riskinud, siis oleks tõesti esimene ka olnud. Kas just finishis, aga üleval märgis küll! Igatahes, tegin korraliku sõidu, finishis kuldgrupis 9s. Pole paha. Cheesecake on pealkiri sellepärast, et meil oli Mattiasega diil, et kui mina lõpetan eelsõitudes sõidu 6 hulgas ja tema 10 hulgas või mina nüüd vastavalt kullas 13 seas või tema hõbedas 5 hulgas, siis teeme üksteisele juustukoogi tüki välja Cheesecake factoryst. Mul on nüüd üks tükk soolas. Homme tuleb veel!

Teine sõit oli üks mõnus sõit. Mõte töötas suurepäraselt ja pärast minu jaoks keskpärast starti, teiste jaoks oleks see tõenäoliselt halb olnud, suutsin sõita end üles märki umbes 15ndaks. Tegin paar viga, valisin allatuules veidi valet poolt ja lõpetasin finishis 21na. Täna oli taganttuules keerulisem poolt valida kui enne seda olnud on.

Kokku leian end nüüd juba 34ndalt kohalt. Oli ka aeg sõitma hakata!

Tegelikult tunnen end suurepäraselt. Tahaksin, et võistlus kestaks kauem, sellega areneb nii palju. Vead tulevad nii kiiresti välja ja seetõttu on neid ka nii palju kergem parandada. Pärast võistlust tuleb 2 vaba päeva, millest ma ei taha midagi kuulda. Tahaks purjetada ja veel purjetada! Selleks ma ju siia tulnud olen, trennis ei pea nii palju lollide kohtunike järgi ka ootama. Saab terve aja sõita!


Keep Pushin´ it!
Karla

No comments: