Saturday, January 16, 2010

Shoping


Iga päev ei saa õues Ironit Pumpida!!

Hei!
Eile ei jaksand õhtul kirjutada.

Oli tegus päev. Nii ütleks ilmselt vähemalt Stina. Kõvasti shopingut!
Kuigi, tegelikult algas päev veel ilusamalt. Ärgates ja rõdu ukse lahti tõmmates oli õhk õues täpselt sama soe kui toas. See oli suhteliselt hea üllatus. Mõtlesin kohe välja, et EI! Mina ei suuda enam oodata, lükkasin oma uuele rattale hääled sisse ning läksime Mattiasega väiksele tunnisele rattasõidule. Õhk oli nii mõnusalt soe, et lühikeste pükstega mingit põlvede külmetamist küll ette ei tule nagu ma kartsin. Soe tuul puhub vastu jalgu. Ratas on muidugi päris erililine. Sirge maa peal 50km/h sõita pole minu jaoks väga tavaline ning ma isegi ei pingutanud väga, et seda kiirust kätte saada. Mõtlen, et mõni päev peaks proovima, palju tegelikult siis välja võtan.

Pärast rattasõitu algas tegus töö päev. Sõitsime North Miami Beachi lähedale Aventura malli, (See ei ole Fort Lauderdale nagu kärsitumad juba südamerahuga väitsid!) Seal viibisime mõned tunnid, midagi väga vaadata ei jõudnud. Seejärel vahetasin seltskonda ja läksin edasi Stina ja tema vanematega veel põhja poole, veel kaugemasse malli. See oli minu jaoks ka esmakordne kogemus. Stina vanemad naersid ja olid õnnelikud, et olid suutnud mind viia kohta USA-s, kus ma veel käinud pole. Nimi oli Sungrass Mills ja Crocodile Mall. See oli no NIIIIIII suur, et isegi mina, kes peaks olema juba väheke rohkem harjunud selle USA asjaga, siis no NIIIIII suur. Tegime mingi 3h tugevat tööd ja selle ajaga jõudsime läbi käia umbes 1/5 tervest keskusest. Sinna lähme veel tagasi! Ja siis võtan teised ka kaasa. Reinu võib tõenäoliselt aga koju jätta, sest seal on tõesti mõtet veeta terve päev.

Igatahes, läks tegelikult maru hästi. Sain endale ratta kiivri, jõusaali kindad, hunniku golfipalle, et kõigile, kelle omad ma metsa avarustesse löönud olen, tagasi saaksin anda, Polo Ralph Laureni polo 29$-ga, lühikesed püksid, 2 T-särki, mul on defitsiit neile. Väga hästi läks! Kõik asjad sain mingi pocket change-i eest, olgugi, et tegelikult läks kokku ikka üksjagu. Enamust neist oli vaja!

Täna lähme esmakordselt vee peale. Üritasin eile juba ennast sellele lainele häälestada, kuid päris hästi välja ei tulnud. Täna pean selle protsessi lõpule viima. Sellest USA vaimustusest üle saama ja hakkama keskenduma treeningutele. Ootan merd juba pikisilmi ja õhtul kirjutan ka oma kogemusest.

Panen pilte konteineri pakkimise päevast ka paar tükki, kuna kaamerast arvutisse ma ei oska saada videot, siis pean toetuma Anne-Mari materjalile.

No comments: