Thursday, January 14, 2010

Hei!

Ma tavaliselt ei pane pealkirja lihtsalt niisama, vaid ikka mingi mõtte või tagamõttega. Täna ma mingi hea mõtte otsa ei koperdanud, seega jätan selle lahtri lihtsalt nahhaalselt tühjaks, vot!

Alustan sellest, et tundub, et mul on tekkinud kõvasti konkurentsi. Paralleelselt kirjutavad tublisti blogi ka Lauri ja Anne. (est11.pri.ee ja luikannemari.wordpress.com), seega ma pean midagi huvitavat ette võtma, et minu blogile ka siiski pilk peale visataks. Pean tunnistama, et naudin väga Lauri ja Anne blogide lugemist, sest seal näen asju, mida ise võib-olla, et tähelegi ei paneks. Nagu näiteks see, kuidas siin kõik on nii kuradi suur! Tegelikult on lihtsalt Euroopas kõik nii kuradi väike, selles asi ongi.

Olgugi, et see vist on siin mandril mul 10s kord, siis tegelikult Miamis tunnen end endiselt tõsise turistina. See, mis siin toimub, tekitab mõnusat ohet. See siluett on nagu õpikust. Õpiku nimi oleks kuidas ja kus elada oma elu. Helesinine vesi ja silmipimestavalt ilus siluett.



Nii, aitab sellest lobast. Tegus päev oli ju!
Ärkasin 7.20 ja suhteliselt varakult leidsime oma tee ka lähedal asuvasse autorenti, kus meilt sularaha tagataskusse vastu ei võetud ning superhead diili seetõttu samuti ei saanud. Siiski ei midagi hullu ja meie sedaan Toyota Yaris kärab küll. Seejärel käisime ja pakkisime lahti konteineri ja tegelesime asjade õigesse klubisse toomisega. See võttis meil u. 6h aega ning pärast seda käisime kiirelt toidupoes, kus oli röögatu arve.

Edasi viis meie õhtu mind ja Stinat tema vanematega õhtustama ja Miami Beachile jalutama. Suhteliselt kena lõpp päevale. Kui natukene viriseda, siis tuuline oli! Ei teagi, kust see tuli, sest päeval oli ilus plekk mille pealt linna silueti peegeldust vaadata.



Videoblogiga on selline seis, et mina ei leia ühtegi programmi, millega saan ma masina pealt oma arvutisse tõmmata seda selget oscarit väärt materjali, mis ma erinevate nurkade alt nii kunstiliselt salvestanud olen. Kui oskate aidata, siis palun. Ei tahaks ju lubajaks jääda!


Eks homme uued uudised,
Karla

No comments: