Monday, January 25, 2010

Esimene päev

Nii.

Esimene võistluspäev on nüüdseks õhtus.

Oli see vast üks raske päev.
Algas sellega, et ärkasin kell 8 kellaga, et 11ks starti jõuda.
Seejärel läksin klubisse, panin paadi üles ja hakkasin veele sättima.

Siis anti edasilüke, sest oodati äikesetormi.
Ootasime kuni kella 14.30ni, seejärel läksime vee peale.
Tuul oli tugev, pagi kestis veel. Seejärel hakkas ta aina vaikima, siis aga pööras 90 kraadi paremale ja tuli maa pealt VÄGA külm tuul. Tea ja Egon on õnnega koos, et ära läksid, mõtlesin ma selle peale esimese asjana, sest eelmisel aastal juhtus eelviimasel päeval TÄPSELT SAMA asi. Pärast seda tuli aga külmalaine, umbes nii 12 kraadi.

Ette rutates võin öelda, et õhtuks läks uuesti soojaks.

Igatahes, pärast seda kui tuul oli ära pööranud üritati sõite teha. Ei hakka laskuma detailidesse, aga ma arvan, et kõik inimesed, kes mu blogi loevad (arvan, et enamus pole purjetajad) saaksid palju paremini võistluse korraldamisega hakkama. See, mis toimus oli lihtsalt jube.

See selleks, lõpuks me starditud saime.
Enamus ülejäänud vähemalt said. Minu pea oli sel hetkel veel laiali otsas, sest mulle ei mahtunud pähe, kuidas nad saavad starti anda kui 1,5h pärast on kottpime. Terve esimese krüssu oli mul pea kusagil mujal, mitte igatahes paadis minu kaela kohal, kus ta olema peaks.
Üles märki jõudsin iseendale täiesti vastuvõetamatul kohal. Seejärel suutsin oma aju rebootida, mispeale tegin suhteliselt head sõitu, lõpetades oma sõidu tõusuteel ja 21nda kohaga, mis pole hea. Samas pole ka midagi väga katki, homseks üritan teha korraliku analüüsi, vead parandada ja teha paremat tööd.

Tegelikult kui natukene veel parema külje pealt vaadata, siis suudan pea laiali otsas olles sõita end endiselt tublisti ettepoole keskmist, mis on hea. Samas muidugi on vastuvõetamatu, et üldse sinna olukorda end panen. On ruumi arenguks.

Kaldale jõudsime kottpimedas, paati maha võtta oli päris mõnus, midagi ei näinud.

Pärast ühte sõitu olen 104st paadist hetkel siis miski 42. Jagan seda tegelikult.

Tulemused: www.rolexmiamiocr.org

Homseni,
Karla

No comments: