Saturday, January 16, 2010

Esimene päev merel

Hei!

Käisime täna esimest korda merel. Mõnusamast mõnus oli. Midagi ei saa ette heita. Helesinine vesi, kuni 13m/s puhuv tuul, (esimese korra jaoks võib-olla, et liiga palju), paadi kõrval veest välja kargavad delfiinid. Neid oli vist u. 5-6. Ilm oli suurepärane ja purjetamine siin samuti suurepärane.

Sellegipoolest, midagi nagu oli puudu. Puhtalt sportlikust aspektist. Saan aru, et tegemist oli esimese treeninguga ning soojaks sõitmisega, kuid ootasin iseendalt nagu midagi rohkem. Võib-olla, et olen enda ootused ja lootused liiga kõrgeks ajanud, kuid siiski. Tunne oli täpselt selline nagu poleks 3 kuud purjetanud, kuid lootsin, et on selline nagu poleks 1 kuu purjetanud.

Tõenäoliselt nagu alati tahan kõike liiga kiiresti ja esimene trenn ei saagi kõik täiesti 100% välja tulla, kuid ma nii väga tahaks seda.

Homme on juba teine mere päev. Treeningpäevikusse analüüsi kirjutanud, tean nüüd, millele homme veidi rohkem tähelepanu pööran. Märksõna on fiilining! Ütlen ainult nii palju. Purjetamine minu jaoks ikka väga suuresti fiilingule põhinev ja lihtsalt kangi tõstmisega võrrelda väga ei anna.

Pärast merd käisime purjetamisasjade poes, mis polnud samuti väike. Ostsin sealt hulganisti plokke, mille homme enda paadile installeerin. Seejärel läksime rattaga sõitma, mis oli suhteliselt mõnus ja rahulik. Tegin veel kõhu-seljaharjutusi. Käisin Lauriga poes ka veel korra ja ongi päev täiesti õhtus. Peakski juba magama minema.

Homseni,
Karla

No comments: