Saturday, January 23, 2010

Disney World...


.,..Where all your dreams come true!
Kui mu unistus oleks kaalus kõvasti juurde võtta ja finni peale istuda, siis oleks sel ütlusel ka mingit alust. Tulin täna siis Disneylandist tagasi ja astusin (küll pärast sööki õhtul hilja, kuid siiski) kaalule, mis näitas 83,8kg, mis tähendab kerget 3kg-st ülekaalu, millest on ÜLEHOMSEKS vaja vabaneda. See selleks.

Internetti seal kaugel maal ei olnud. Ilmselgelt Mickey Mouse ei käi seal. Seega vahepealseid sissekandeid ka ei tulnud.
Nüüd olen igatahes kodus tagasi, homme lähen mõõtma ja viimast lihvi merele tegema ning panen end vaimselt võistluseks valmis. Lubab tugevaid tuuli, seega, kes teab, võib-olla, et polegi kõige halvem mu kaalujauram.

DISNEY WORLD
On mingisugune maailm seal Orlando lähistel, kus see kurikuulus loss ka on, samasugune nagu Californiaski. See oli väga lahe. Väikestele lastele täielik hüsteeria, minule lihtsalt mõnus vaheldus ja huvitav vaadata, mis maailmas ikka tehakse, et inimestel hea olla oleks. Suurepärane päev.


EPCOT
Veidi vanematele inimestele mõeldud maailm, kus olid vähe tõsisemad ja eilset toitu tagasi lauale toovad atraktsioonid. Pärast ühte asja, mille nimi oli "Space impact" vms oli mu süda ikka päris paha. Oli veidi imelikum, esimene ja lapselikum meeldis ausalt öeldes rohkem.

Rohkem praegu ei kirjutakski, läheksin magama ja ootaksin hommikut, et juba kergemana kaalule astuda.

Kaalu-Karla

No comments: