Wednesday, January 20, 2010

Viperi triibud

Esiteks, see on mu tänane teine postitus, seega, kes väga tihti ei vaata, siis ärge maha magage!

Teiseks.

Ma olen tuunitud. Kuna mul on viimastel päevadel selg veidi kange olnud, panin vist üleeile või millalgi enda selja peale kinesioloogilist teipi, mis on imetegija. Täna käisin aga ilma särgita merel trenni tegemas. Õhtul võtsin teibid maha ja ennäe! Mul on päris väga korralikud triibud selja peal. Neile lisaks on veel pulsivöö triip. Ühesõnaga olen ma tuunitud pill.

Kuna vee peal olime vaid 1,5h, tegin täna korraliku füüsilise päeva. Ratas juba teadis hommikul, et tuult ei ole ja täna ta peab mind kõvasti vedama. Ilmselt ta keskendus selleks palju, sest täna polnud temaga küll mitte mingit probleemi. Sõitsin oma senise rekordi - 82km. Väga mõnus oli sellegipoolest.

Pärast ratast läksin veel Mehuga jõusaali ka. Seal rääkisin kohalike treeneritega natukene kõvamehe juttu ja natuke tegin trenni ka. Oli mõnna. Õhtul käisime veel poes, ostsime "paar" asja. Meie asja on Gatorade ja sellest vasakul asetsevad asjad.

Ega rohkem väga midagi täna ei toimundki.
Homme on mul esimese tsükli lõpp. Seejärel lähen Stina perega paariks päevaks USA-d avastama, Disney Landi. Kohta, kus mina enne käinud pole. Loodan, et tuleb suurepärane reis.

Tsau,
Karla

1 comment:

Unknown said...

Euro Disneylandsis oled käinud ju küll!