Saturday, September 4, 2010

1 päev veel!!!

Täna oli siis eelviimane, 6s võistluspäev.

Pean tunnistama, et hakkab füüsilise poole pealt oma tööd tegema see pikk nädal. Siiani olen 6 päevaga veetnud merel 38h. Kuigi, kõigil teistel hakkab ka väsimus tekkima, näen seda ise kõrvalt, mehed pole enam nii teravad, ei tule enam nii vara merele jne. Täna olin suisa mingi 15min varem stardipaigas kui teine paat, kes sinna jõudis.

Üritasin koheselt rohkem aktiivsust üles näidata, et ei tekiks sellist maha magamise hetke nagu eile. See mul ka õnnestus. Sain suhteliselt hea stardi, Karpakika paremalt. Olin kiire, püsisin Bullotiga koos, kuid tegin paar faasiviga, tema ka, ning olimegi üleval märgis pundi taga otsas ning sealt ma enam välja rabeleda ei suutnud. See sõit 40. All olin veel eelviimane, kuid lõpuga suutsin natukene tõuta.

Teine sõit sain veel parema Karpakika, kuid tegin umbes sarnase taktikalise vea kui eelmine sõit. Üritasin seda vältida, kuid korra andis vasakult tõstva ning ma ei jõudnud vasakut serva ära lõigata. Üleval olin pundis, kusagil 35-40. Alla märki jõudsin 30, teise krüssuga lugesin faase suurepäraselt ning tõusin teist kordselt üles mingi 15ndaks. Taganttuulega langesin paar kohta, Bullot ja mõni veel teisest klassist kiirusega onu sai mööda, finishis 19.

Kokku säilitasin oma 34nda positsiooni, selle üle olen õnnelik. Homme lähen panen endast viimase, mis mu sees on, välja ning loodan, et sellest piisab, et mind ränkingus veidi buustida.

Karla

No comments: