Saturday, September 11, 2010

Recharge. Reboot. Refocus.

Need 3 sõna iseloomustavad mu eelmist nädalat.

Tänase seisuga on 6 päeva möödas viimasest sõidust MM-il ning olen kodumaal end juba kenasti sisse seadnud. Kui MM-ini oli kogu aur suunatud sellele, et teha seal võimalikult hea tulemus ning saada hooajal ka üks korralik resultaat maha, mis ma arvan, et ka õnnestus, siis nüüd on täpselt õige hetk hakata mõtlema edasi. Pärast ääretult väsitavat nädalat MM-il olin täiesti tühi ning vajasin kõvasti aega taastumiseks. Olen selle aja nüüd võtnud, veetnud aega sõpradega, mänginud rohkem kui tavaliselt golfi, teinud 100% relaxi pööramata tähelepanu sellele, mida või millal endale suust sisse ajan. Täielik puhkuse nädal.

See on mõjunud üliturgutavalt. Olen täis motivatsiooni. Osaliselt kindlasti tänu MM-il nähtud arengule, mis mõjub suurepäraselt. Näen, et on kindlasti veel pikk tee minna, kuid samas olen siiski juba peaaegu seal, kus tahan lähiaastate vältel olla. Paar päevakest on mul veel aega puhata ning siis hakkan täismahuga edasi treenima, et laduda järgmiseks hooajaks sügisene põhi alla, kasutada võimalust kuni veel soojasid ilmasid jagub.

Tallinnas tuleb veel septembri lõpul üks Eesti KV etapp ka, mis on mõnusaks võimaluseks end viimast korda hooajal kokku võtta, fokusseerida ning anda endast kogu kaadervärk, mis välja panna on.

Ilusat sügist,
Karla

No comments: