Wednesday, September 15, 2010

Kirves näkku!


Hei!

Võistlusturnee on päris pikale veninud.
Sellest sain kinnitust eile kui Tallinnas kodustes tingimustes uuesti tavapärast ja rutiinset treeningut alustasin. Esimese asjana ei meenunud mulle enam mõningad detailid, kuidas treeningu lõppedes asjad paadis asetan, et neid järgmisel päeval võimalikult kerge võtta oleks. Selle suutsin endale lõpuks meelde tuletada, kuid see pani mind mõtlema: millal ma viimati Tallinnas trenni tegin?

Kiire pilk treeningpäevikusse ning saangi teada, et tegemist oli 26nda juuliga. Päris pikk aeg. Võistlusreisid, ettevalmistused ja kõik sellega seonduv võtab oma aja. Tundub, et see-eest sai kõik õigesti planeeritud ning MM läks asja ette.

Pean nentima, et Tallinnas trenni teha hea väljakutse. Täna tutvusin kuidagi taas nende nö imeliste tingimustega. Üks kuni mitu meetrit sekundis, vahelduv. Tuul oli 5-14m/s ja keerutas kusagil 50 kraadi. Väga meeldiv. Olgu, see selleks, kuid linna pealt puhuva tuulega tekkiv kirve laine on kõige õudsem asi, mida mina maailmas näinud olen. Loomulikult, sellega harjub, kuid issand halasti kui ärritav see tänasel päeval oli. Olen ennegi öelnud, kuid nagu peksaks peaga vastu kiviseina! Mis muud kui üritan selle koduse eluga uuesti harjuda, järgmise nädala lõpus on viimane Eesti KV etapp, üritan hooajale kena punkti panna.

Laters,
Karla

No comments: