Thursday, September 2, 2010

Keskmine päev

Näitan pealkirjaga küpsust. Eelmine aasta karjusin blogi vahendusel täiest kõrist, et sain kuld gruppi.

Tegelikult pole midagi muutunud. Sain kuld gruppi!!!! Ainuke vahe on selles, et hindan selle aasta kulda saamis palju kõvemaks kui eelmist. Seda vaid ühel põhjusel: sõite oli rohkem ja asjad loksusid rohkem paika. Eelmine aasta oli vaid 5 eelsõitu, see kord aga 8. Samuti, see kord sain veidi kindlamalt kulda kui eelmisel korral. Selle kõige üle on mul ääretult hea meel.

Aga, tänasest:

Nagu pealkiri väidab, oli täna igate pidi keskmine päev. Seda igas mõttes. 3 päeva oli enne tänast võisteldud, 3 päeva pärast tänast veel - täiesti keskmine. Samuti olid tänased tulemused minu poolt väärt keskmiseks liigitamist. Finishis vähemalt. Kui võtta ülemiste märkide kohad, siis võib vast mõelda, et on vast ikka lollakas küll, sest need olid mul vastavalt mingi 44 ja 39 vms. Finishisse jõudsin 25 ja 18, mis teeb mu tuju väga heaks. Olen kõik sõidud suutnud tõusvas joones sõita. Midagi, mis ma eelmine aasta ei suutnud. Veidi imelik on, aga pean tunnistama, et sealt tagant ette sõitmine on omamoodi äge. Loomulikult on seal taga väga rõve ja väga närve sööv, leksikon on kogu aeg käigus, kuid see kui sa jõuad finishisse 18 teades, et olid kusagil 40, see on kõike seda väärt.

Homme siis algavad kulla sõidud. See tähendab, et tänasega sain lahti päris suurest lisapingest. Tunnistan ausalt üles. Päris ebameeldiv oleks olnud kohtadega 3 ja 1 jääda tugevaimast laevastikust välja. Samuti oleks olnud päris halb kui ma oleks oma eelmise aasta kohale nõnda alla jäänud. Sellest koormast enda seljas olen nüüd vaba ja enam ei kibelegi selle Lay-day järgi, mis juunioritel täna oli, et närve rahustada. Tegelikult, puhtalt selle pinge pärast mu õde spordiga ei tegelegi, väidab, et see on nõme, see pinge. Tegelt on see omamoodi vägev, kuid god damn it kui väsitav!

Uus päev toob loodetavasti mulle nii öelda uuesti alustamise võimaluse, sest kõik algab minu mätta otsast vaadates nullist. Seda, kuidas eelmine kord nullist alustamine välja nägi, näitavad 2 esimest sõitu. Loota, et suudan kullas sellist edu korrata...loota võib. Kõva sõitu lähen tegema ja endast pingevabalt parimat välja panema ilma, et peaksin muretsema, et kui välja ei tule, kukun kusagile sügavustesse.

Lähen nüüd lõõgastun,
Karla

No comments: