Tuesday, September 28, 2010

Thats a Wrap!


Ma olen nüüd paar päeva mõelnud, et millest siia kirjutada.

Hooaeg sai pühapäeval lõppenud Eesti KV III-nda ja viimase etapiga läbi. Tuleb enesele au anda, et suutsin ka sellel võistlusel oluliselt puhanumate vastaste ees võidu võtta. Seega, tegin midagi, mis ma veel Laser Standardi peal teinud ei olnud: võitsin kõik Eestis peetud regatid, samuti võitsin esmakordselt Eesti Karika!! Karikasarja lõpupidu toimub 26.novembril, hetkel veel teadmata kohas. Loodan, et selleks ajaks olen ma piisavalt kaua juba sõdurielu vilju maitsnud ning mind sinna üritusele ikka lubatakse ja linnaloa ma saan, sest oleks veidi nõme seda vastu võtmata jätta.

Pean tunnistama, et olgugi, et on olnud väga pikk ja ilmselt pingelisem hooaeg kui kunagi varem, olen ma ääretult nördinud, et ta läbi sai. Sõidaks meeleldi veel mõningad võistlused ning arendaks endal neil külgi, mis arengu järgi karjuvad. Samas pole ka väga hullu, sest järgmise hooaja ettevalmistustsükli alguseks tuleb kenasti välja puhata, sest ees seisev hooaeg on juba hoopis teiste meeste killast! Ees seisab OM-i valik, teistest regattidest rääkimata.

Rohkem ma nagu esialgu ei soovigi siia kirjutada, üritan kuidagi puhkerežiimile saada, kuigi ausalt ka see on keerukam kui te arvate! Tühi tunne on, ei oska midagi peale hakata.

Hoidke tuule eest!
Karla

No comments: