Wednesday, September 1, 2010

Kolmas päev

Tänane päev oli minu jaoks so and so...

Heaks alguseks päevale oli see, et koheselt saime merele, oli tuult. Üllatav oli veel see, et tuult oli veel mõnusalt palju, pagidega 7,5m/s vms.

See oli väga mõnus. Merel oli super olla ja tahtsin juba kiiremas korras sõita!

Tänast päeva võib iseloomustada vast nii, et oli kõige vähem vaja 3 päeva võrdluses jälgida shifte. Eks ta ole vast loogiline ka kui tuult nii palju rohkem kui eelnevatel päevadel oli. Seega, väga mõjuvad faktorid olid: Start! Kiirus! Hoovus! 2 viimast on mul suhteliselt paigas. Kuna kahe sõidu vahele jäi täna napid 5 min, siis ei suutnud korralikult uueks sõiduks endale hoovust selgeks teha. Ja mina veel olin esimeses sõidus ees otsas! Tagumistel jäi kohe eriti vähe aega! Esimene neist kolmest faktorist, start, oli mul täna aga üks selle aasta halvemaid, päevade võrdluses.

Esimeses sõidus sain minema teisest reast, küll õigele poole. Sõitsin mõnda aega natukene alla, et vabasse tuulde jõuda, kuid seejärel sain sõita sinna, kuhu hing ihaldas ning üles märki jõudsingi juba kusagil top 10. Taganttuulega tõusin 7-9, võtsin 2 vennaga samal ajal erinevaid märke. Teise krüssuga jäin veidi vaiksemasse tuulde kui osa matse, üleval olin 8, finishis aga ühe koha taga pool, 9. See oli väga hea algus päevale. Olin pärast 5 sõitu 24, mis on normaalne.

Teine sõit oli plaan oma starti upgrade-ida, muidu oli plaan üpriski sama. See oli aga vale, sest hoovus oli kõvasti suunda muutnud ning plaan oli suhteliselt saast. Sellele lisaks selle upgrade-iga ma hakkama ei saanud ning leidsin end 5 sek enne starti vasakpoolse kaatri tagant halssides, et uuesti vasakuga liinile sõita. Leidsin lõpuks koha ning kütsin vasakusse nurka, kuid see oli halb lahendus. Leidsin end üleval eelviimaselt kohalt, kust 36ndaks jõudmiseks pidin tegema kõvasti rohkem tööd kui see 36s koht väärt.

Seega, kokkuvõtlikult väga keskpärane päev. 9s koht tegi heameelt, teisegi sinna oleksin sõitnud, leiaks end praegu kusagil 20 piirimail, mis tekitaks mulle head kindlust. Seevastu olen praegu kokku 36 ja pean homme kõvasti pingutama, et homsete tulemuste põhjal end uuesti eest poolt leida, sest olgu, esimese päeva 2 positsioon oli huipu, normaalne, et sealt langen, kuid nüüd hakkab asi juba mädaks minema. Gotta step up my game! Fast!

Peace out,
Haylingi saare uudised,
Karla

No comments: