Thursday, June 23, 2011

Back Home

Hei!

Lõpus läks kiireks ja ei olnud enam mitte aega kirjutada.

Pärast eelmist postitust saimegi sõita vaid 1 päeva. Selle päevaga plateseerusin 17ndale kohale, mis tähendas teist korda sel aastal MK etapil 20 sekka jõudmist ning nelja MK punkti.
Regatt ise lõppes vaikivas briisis ning selle tõttu jäeti ära ka meie viimane kulla sõitude päev.

Kieli nädalaga sai ka otsa kogu MK hooaeg. Minu jaoks oli see tegelikkuses tagantjärele vaadates ning eelnevate aastatega võrreldes päris edukas. Nimelt polnud ma eelmistel aastatel ühegilt MK-lt punkte veel teeninud. Laser-klassis üsna keerulise ülesandena olev 20-sekka jõudmine käis mulle selgelt üle jõu ning sinna mul asja polnud. Sel aastal aga suutsin seda 5st korrast kahel, mis on algatuseks päris okei. Kokkuvõttes maandusin 37ndal MK-pulgal rohkem kui 300-st osavõtnud laser-purjetajast. Samuti olin ainuke eestlane, kes punkte teenis.

Pärast regatti seisis ees tubli koju sõit. Suutsin end kokku võtta ning sõitsin koheselt pärast pakkimist 11h jutti ning lõpetasin kell 7 hommikul Varssavis. Olin enda üle väga uhke ja sain teatepulga anda oma isale, kes mind sel regatil ja reisil igat pidi kuis oskas, aitas. Suur tänu talle selle eest! :) Poolas sõites hoidsid mind ärksana sealsed "night clubid" ja nende nimed. Meelde jäänutest mainiksin ära klubi Alibi ja "Deja Ooohh", mis on kindlasti väga väärt asutused! :D Samuti sõitsin läbi Nevada ja 20km pärast oli ka Las Vegas, seega Jann, (minu väärt sõber, kes praegu USA-s turneetab) ära uhkusta!

Nüüd olen kodus, plaanin nautida Eesti inimesele kohaselt sitta ilma (jah, ma ütlesin nii, sest nii on ju!) ja jaanipäeva nagu maarjamaa põliselanikule kohane.

Veidi rohkem kui nädala pärast aga juba EM!
Karla

1 comment:

Janis said...

Deja Ooohh :D Classic!