Thursday, June 2, 2011

Weymouth


Hei!

Üks täispikk päev Weymouthis, tegelikult ka Portlandis seljataga. Nimelt, neile, kes ei tea, siis Weymouth on linn ja Portland on saar, millele viib tamm. Klubi on aga suhteliselt täpselt tammi Portlandi poolse otsa peal, seega on klubi nimeks Weymouth and Portland Sailing Academy.
Igatahes, päev oli otsast lõpuni tegevust täis... suhteliselt.

Päev algas väga varakult, sest siinne 2h-ne ajavahe annab täpselt nii palju tunda, et kohaliku järgi olin seitsmest üleval nagu viis kopikat. Hommikusöök ja kerge sisse elamine veel ning seejärel ikka klubisse. Paat üles ning selle peale vaikis tuul loomulikult maha. Ausalt öeldes leelotasin mööda klubi ringi ilma mingi kindla sihita tunni, pool teist ning seejärel otsustasin, et vee peale ei lähe. Seda teinud, pakkisin paadi kokku, mille peale tuli tuul. Kiire uuesti üles panek ja vee peale.

Veel oli super olla! Alustame faktist, et vesi ei ole siin 8 kraadi! Ilm oli üldiselt väga mõnus, tuul oli vaikne, kuid polegi seda pikka aega tunda saanud. Kuna tuulekest oli vajaka, sõitsime sadamas sees. Sadamas sees tähendab siin muide umbes midagi sellist, et tõmba Miiduranna sadamast Kopli sadamasse muul ette ning ongi sadamas sees. Ühesõnaga see sadamas sees tähendab reaalselt suurt ala! Punt oli suur ning pärast kuu ajast üksi treenimist oli see suurepärane. Millegi üle väga kurta ei saanud, kui siis ainult selle, et pärast 1h15min-st trenni tuul ära vaikis.

Edasi tulin koju, sõin ja tagasi klubisse, purjele numbrid peale. Tagasi koju, kerge rattasõit, mõned harjutused, õhtusöök ja päev ongi õhtus. Lahti pole asju korralikult veel pakkida jõudnud, kuid homme tundub veidi rahulikum päev tulevat, sest tuult peaks jaguma kohe algusest, seega ootamine ja jokutamine jääb ära. Ilm oli soe, särgita ringi käia polnud mingi küsimus.

Homseni,
Karla

No comments: