Saturday, June 18, 2011

Mixed Emotions

Siinne Service, mis viib su käru ära kui kaater on vette pandud. Kerged 12 vms Q7-t!


Eniveis,

Nagu pealkiri ütleb, siis oli täna vastakate tunnetega päev. Positiivset oli palju, negatiivset vaat, et sama palju.
Täna oli üle pika pika aja siin tuul. Või noh, vähemalt saime täna nii palju sõite juba kui eelmine aasta üldse saadi, ehk siis 3. Väga tugev ta nüüd küll polnud, miski 4-6 m/s, kuid viimaseks sõiduks olid pagid tõusnud kusagile 10m/s kanti.

Esimene sõit suutsin kõvasti valele poole astuda, kuid viimase taganttuulega suutsin lõpuni pingutades ja alla andmata nagu mul kombeks, 10 kohta tõusta ning 10ndana lõpetada. Teine sõit suutsin üleval veidi rohkem inimeste seas olla, 11. Finishisse jõudsin 6ndana. Viimases sõidus olin bakstaagi märgiks 12, mis vaadates kahe esimese sõidu trendi, olnuks ehk ka kena sõit, kuid siis otsustas žürii mulle Yellow Flagi anda, pesuehtsa "pump" eest. Eks kunagi ole ikka esimene kord. Olen saanud kõvasti rockingut ja scullingut, kuid pumpi pole veel ette tulnud. Võib-olla on asi selles, et endale teadlikult vähemalt ei tegele pumpiga. See tundus mulle juba siis kahtlane kui need ringid sain, ei teadnudki täpselt mille eest. Loodan, et žürii Eesti keelt ei osanud, sest sõnade pealt ma neile igatahes võlgu ei jäänud sel ajal kui oma karistusringe tegin.

Jutt ei jookse ja väsimus on suur. Ilmast tahaksin küll siiski veel rääkida. Nii mitu korda päeva jooksul kui siin see muutub, ei ole mina veel enne näinud. Mäletan eelmisi aastaid, kus midagi sarnast on toimunud, kuid täna oli juba lihtsalt absurd. Eile ka! Iga 10 min tagant tuli sahmakas vihma, seejärel võis kõik riided ära koorida, sest välja tulnud päike oli ütlemata soe!

Ahjaa, kokku olen 17. 102 meid on.

Rohkem täna ei jaksa, homme ehk võtan selle töö varem ette kui silm veel kinni ei vaju!
Karla

No comments: