Wednesday, June 8, 2011

Wet, Wild and Windy


Raske hommik!

Hei!

Eile jäi kirjutamata, andke andeks. Olime kuni 13m/s tuulega üle 7h merel. Koju jõudsin poole 9 kandis, enam kirjutajat minust polnud.

Alustan sealt, kus pooleli jäi, ehk siis eilsest:
Tuult jagus, sõita oli väga mõnus. Tundsin end kindlalt, kuid mingil põhjusel ei suutnud 3-st sõidust kahes, päeva teises ja kolmandas sõidus realiseerida. Tundsin, et olen suuteline rohkemaks kui endast välja panin. Esimene sõit seevastu olin väga enesekindel ning keskpärase esimese krüssu järel, mis tõi mind üles märki kusagil 25-30 ümber, suutsin finishiks tõusta 12ndaks.

Järgmistes sõitudes, nagu öeldud, sellist minekut ei olnud. Ma ei usu, et esimeses sõidus liialt palju endast rajale jätsin, pigem arvan, et teised tegid veidi korrektuure rajal paiknemise suhtes ning kerged võidud muutusid pea võimatuks. Igal juhul, keskpärane päev kohtadega 12, 26, 26.

Tänaseks anti välja puhkamise aega väga minimaalselt. Eilne õhtune start ning tänane hommikune tähendas seda, et olin hommikul raskustes enda käima saamisega. Ärkasin öösel mitu korda jalgade valu peale ja hommikul läks samuti varakult stardiärevuses uni ära. Klubisse jõudes oli mul erinevatel põhjustel vaja veidi parandustöid teha. Õnneks jõudsin kõik valmis ning saime peale väga lühikest kaldal ootamist (tuul oli tugev) end mere poole teele seada.

Tuult oli vähemkui ma enda silmis olin ette kujutanud. Pagidega tõusis ta jällegi kusagile 13m/s kanti. Saime teha kaks suurepärastes tingimustes sõitu. Esimeses neist tegin veidi halva plaani, mis mulle ka suhteliselt valusalt kätte maksis. Ebaõnnestunud krüssu järel leidsin end üleval märgis väga mitterahuldavalt, 36ndalt positsioonilt. Olin jällegi võimas ning samuti olin väga kiiresti kohanev. Nägin nö hästi ridade vahelt ning suutsin võita kohtades, kus teised asju tähele ei pannud. Tegin suhteliselt müstilise esimese taganttuule tõustes alumiseks märgiks juba 20ndale poosele. Teise krüssuga noppisin veel paar ja viimase allatuulega, kus vahed juba suuremaks olid veninud, sain veel 2 matsi jagu ette poole rühitud. Finishis 15.

Teiseks sõiduks oli pilt suhteliselt selgelt paika joonistatud. Tegu polnud erilise kunstiteosega kui pildiga paralleeli tuua. Polnud sellist asja, et vaatad pilti, tunned erinevaid asju ning erinevad inimesed leiavad erineva mõtte. Tegu oli pigem u. 4-aastase poisi sketchiga, millel on 4 ratast ja uksed - lihtne värk, auto. Igal juhul oli suhteliselt kindel litsumine kindlale poole, kes kõvem vend kallutama, oli ees. Minu kallutamisel polnud häda miskit, stardist sain vaid veidi kehvalt minema. Üleval olin kusagil 20-22, kus ümber püsisin terve sõidu. Finishis 22.
Meremehe käed

Kokku leian end hetkel 44ndalt positsioonilt, mis on suhteliselt OK, ei midagi enamat. Nüüd, kus eelsõidud on läbi ning pääsetud Gold Fleeti, üritan end veidi rohkem häälde tuunida ning vaatan kuhu mu praegune vorm mind võimeline viima on. Plussina tuleb mul kaasa halvimana 26. koht, mis ei ole just kõige hullem. Stabiilsus võib lõpuks lõivu maksta, kuid eks kullas peab siiski ise mees olema. Kingitusi keegi ei jaga, isegi kui paar päeva tagasi on sünnipäev olnud.

Homseks lubab veidi vaiksemat tuult, mis tähendab, et Eesti koondis saab veidi leevendust. Üldplaanis pole siin kellegi esitus, kaasa arvatud minu tugeva tuule sõidud, olnud just päris see, mida ilmselt ise oodati. Putru peab sööma!

Järgmise korrani,
Karla


No comments: