Wednesday, June 29, 2011

Juuropians

suverõõmud

Hei!

Oligi pikaks veninud see kodus olek. Juba nädal! Ega kauemaks jääda olekski patt, sest ei saa üle ega ümber, ees ootab suvise hooaja üks tähtsamaid regatte - EM.

Minu ettevalmistus on suures osas kulgenud rahulikus faasis. Pärast Weymouthi ja Kieli ringreisi tuli tahes-tahtmata aeg veidi maha võtta ning akusid laadida. Selleks avanes mul ka soliidne võimalus jaanipäeva toel, sest kõik olid töölt vabad ja ükski kord oli inimesi, kellega oma aega jagada! Mängisin keskmisest rohkem golfi ja tegin selles ka suuri edusamme. Esmakordselt oma elus tundsin, et suudan palli reaalselt nii täpsuse kui pikkuse osas suunata ning see oma korda andis automaatse tulemuse paranemise. Loomulikult on minu tööalal ning golfis lugematu arv sarnasusi - näiteks see, et kunagi pole midagi piisavalt hästi! :D

Homme sean sammud, tegelikult mitte väga sammud vaid pigem veerevad rattad sadama poole, et laevaga põhjanaabritele külla minna ja end juba EM-iks valmis seada. Juba pühapäeval on esimesed sõidud! Tore on jällegi kodule nii lähedal EM-i pidada.

Täna tulid muide ka uhiuued Maailma Rankingud, kus end ka esmakordselt top 50 sekka murdnud olen. Täpsemalt 49. Eelnevast, 66ndast pulgast päris korralik tõus, kuid minna on veel endiselt mitte supilusika, vaid sitalabida täis. Arengut pean silmas!


Nautige neid ilmasid, mida meile siin maarjamaal nii vähe antud on!
Karla

No comments: