Sunday, June 19, 2011

Purjesummer

Jimmy Green :D

Päris õllesummeriga siin tegu ei ole, kuid väga palju puudu ka ei jää. Õhtul on klubi rahvast ääreni täis, kõik kammivad purjespordi kauplusi, et endale uut Helly Hanseni jopet või pusa soetada. Teised joovad kannude viisi õlut ning söövad Bratwursti ja kolmandad tanstivad Jimmy Greeni saatel, kes siin aastast aastasse eriti kehva muusikat teeb - sakslastelemeeldib, go figure! Aga, mis kõige tähtsam, kogu melu taga seisab purjesport ning tegu on Kieli aasta suurima sündmusega. Võimas!

Ma päris täpselt samas ei saa siiani aru, miks ja kuidas inimesed üldse välja tulevad või õigemini, mis neid selleks sunnib? Ilma siia maailma paika igatahes küll ette pole nähtud. Täna kuulsin klubis ütlust: Kui muidu on hea tava öelda hommikul teisele "have a nice day", siis Kielis tule öelda "have a Kiel day". Seda ainult ühel lihtsal põhjusel: Kuna terve päeva kallab, siis nice day-st on asi igal juhul väga kaugel. Seega, parim, mida soovida saab ongi Kiel day. Lihtne!

Ka minul oli täna Kiel day, mida iganes see siis ka ei tähendaks pikemas perspektiivis. Päev täis huvitavat sõitu ning ausalt öeldes, seal merel polegi väga vahet, kas sajab või mitte. Esimeses sõidus suutsin end täielikult karutagumendist sõita 10ndaks. Ausalt öeldes olin tegelikkuses isegi 7nda poose peal, kuid kollase lipu (DSQ) kartus hoidis mind allatuultes väga ettevaatlikuna ning paar venda olin sunnitud mööda laskma.
Teises tänases sõidus sain hea stardi, olin üleval mingi 8, umbes. Jällegi sõitsin targalt ning finishisse jäin ainult veidi hiljaks, olin 5.

Kokku hoian hetkel 15ndat kohta. Homme algavad finaalid, mina siis vastavalt kuldfliidis.

Olge seal kodumaal "mummud", teile üks illustreeriv pilt ka, mis näitab, et siin kõik päris juhitavad pole merel:
õnnetu leedulanna paat!

Homseni,
Karla

No comments: