Saturday, June 11, 2011

Sail For 47!

Nonii..

Võistlus on nüüd läbi.
Mitte ei olnud minu jaoks see regatt Sail For Gold, oli hoopis Sail For 47!
Ei olnud minus veel seda vormi, et siin kulla pärast võidelda. Seda enam, jumala õnn, et seda ei olnud! Seda vaid hästi lihtsal põhjusel. Nimelt oli viiest päevast 3 korralik litter, ülejäänud kaks rahulikum kallutamine. See aga tähendanuks vormi raiskamist, sest kulla pärast ma tugeva tuulega veel võitlema pole võimeline. Natukene pean füüsiliselt veel arenema.

Igal juhul, natukene jäi puudu sealt, natukene siit. Kuldfliidi päevadel langes kuidagi minule ebaharilikult halvasti ära sõit. Olin liimist lahti ja ei klappinud asjad nii nagu oleksin soovinud. Olgugi, et võistlusest jääb meelde palju negatiivset, on tegelikult hoopis enam positiivset. Nagu kõigile teada, siis on 2012 aastasse vaadates tegu ülimalt olulise venuega, mistõttu iga siin merel veedetud tund on ütlemata oluline. Sain palju informatsiooni ja samuti kindlust siia juba Augustis tagasi tulemaks ning Olympic Test Evendil, kuhu Eestit esindama kvalifitseerusin, midagi head korda saatmaks.

Fun Fact aga hoopis järgmine: Nimelt olen sel aastal osalenud neljal MK-etapil. Kolmel neist olen olnud esimesel päeval sellel kohal, millega 5 päeva pärast lõpetan. Neile, kes purjetamise kaugemad inimesed, mainiks, et see ei ole normaalne! Eriti pole see normaalne laser-klassis. Nimelt pole tegu sellise spordialaga, kus hoiad oma kindlale tasemele kindlat positsiooni. Tase on väga ühtlane ning kõikumised tihti väga suured. Sellele vaatamata olen mina liikunud ränkingus üles, alla, edasi, tagasi, kuid lõpuks ikka maandunud sama koha peal. Sellest tulenev ka minu küsimus: Miks ei olnud nii eelmise aasta MM-il, kus pärast esimest päeva teist positsiooni hoidsin?

Homme hommikul, täpsemalt 5h pärast alustan kogu killavooriga turneed kodu poole. Siit 5h sõita Doverisse, et sealt laevaga mandrile, ilusate inimeste sekka saada. Sealt edasi tubli 1100 km 11h jooksul ning olengi jõudnud Travemündesse, et laevaga Soome sõita. Sealt edasi juba kõigile tuttavat Tallinki pidi koju ja ongi kõik. Seda kõike muidugi juhul, kui kõik ilusti sujub! Hoiame pöidlaid ja näeme kodus!

Olge mõnusad, ma tulen ja võtan sooja ära!
Karla

No comments: