Wednesday, May 1, 2013

Giro d'Italia

Hei!
Peaaegu tipus

Kuna meid tuulega siin endiselt ei õnnistada, vist viimased kolm päeva olen mina aknast peegeldust näinud, siis otsustamise, et lähme pikemale rattasõidule. Ma olin midagi sellist juba pikka-pikka aega teha tahtnud ja siinne miljöö ainult võimendas seda tahet. Ka ilmaga oli meil erinevalt eilsest vähe rohkem vedanud - vihma ei sadanud ja vahepeal paistis isegi päike.

Tahtsime küll kõik kolmekesi - mina, Alex ja Mehu minna, kuid Mehu ratas lakkas esimese paari kilomeetri jooksul töötamast ja ta oli sunnitud maha jääma. Läksime siis Alexiga kahekesi. Ütleme nii, et ega me päris täpselt ei osanud ette kujutada, mis meid ees ootab. Pärast u. 15min soojendust lauskmaal hakkas esimene tõus...

Pärast umbes esimest 45min 8-9km/h kõige väiksemal käigul 160+ pulsi juures sõtkumist hakkasid minul tekkima mõtted, et kas see tipp ka paistma hakkab. Varsti hakkas. Vist umbes 1,5h ronisime esimest mäge. Mõtlesin üles jõudes, et nüüd on hea, saab vähe rahulikumalt asja võtta, aga oi kui eksinud ma oma mõtetes olin. Tee läks veidi alla, et siis uuesti 1200m peale ronida. Järgmised mingi 45min. Seejärel oli pikk laskumine, kus vahepeal sai keskmise kiiruse enamvähem inimlikesse piiridesse tagasi tõstetud. Arvasime Alexiga, et nüüd lähebki rahulikult allamäge, ümber mäe järgmisesse orgu, aga kui ise kaarti ei vaata, siis tuleb ette igasugu üllatusi. Ümbes mäe kulgevast teest oli asi väga kaugel. Nüüd oli hoopis vaja 500m pealt 1600m peale ronida. Päris korralik, järjekordsed mingi 1,5h või vähe rohkem läksid punases mööda nagu naksti.

Tegelikult tegime vahepeal ühes restoranis coca-cola ja jäätise pausi ka, et suhkrud üles saada, muidu poleks seda ronimist vist üle eland. Kuna läksime täna tõesti päris kõrgele, siis mingeid müstilisi vaateid ei näinud, sest liikusime järve äärest rohkem sisemaale ja järve enam ei näinud. Seevastu oli üleval teist moodi huvitav, sest kuskil 1400m peal ületasime lumepiiri. Teeääred läksid järsku lumiseks ja tunne oli lühikeste pükstega päris naljakas. Päris tippu jõudes sõitsime mööda tooltõstukitest ja meie kõrvalt sai alguse punane nõlv, mis oli veel lumega täitsa kaetud. Sinna tippu jõudnuna oli meie suur töö tehtud. Kui eelnevad 12km võtsid aega üle tunni, siis järgnevad 12km läksid allamäge mööda 12 minutiga. Väike vahe on sees küll.

Läks vähe lumiseks

Viie tunni ja u. 15 minuti möödudes veeresime suhteliselt surnuna oma apartmendi ette. Läbisime 103km, mis ei tundu 5h kohta eriti palju. Siis hakkasin vaatama tõusumeetreid. Läbisime 3409 tõusumeetrit, mis on u. 400m rohkem kui 2011a Tour de France-i kõigel raskemal, Alpe d'Huezi etapil. 2013 aastal tuleb sama tõus "toughest stage ever" ja saab olema 3500 tõusumeetriga, 100m rohkem kui meie - pole paha! Keskmiseks pulsiks kogunes 147 ja kaotasin 5000kCal. Pole viga treening, võib rahule jääda! Koju jõudes oli vee peall endiselt täielik plekk, mistõttu tundsin tehtust veel eriti suurt naudingut.
Tänane sõit kaardil ja profiilis

Homme üritan purjetada, olgu siis tuult või mitte. Lähen kasvõi loksun.
Karla

471 comments:

«Oldest   ‹Older   401 – 471 of 471
Max Bent said...

Tere, daamid ja härrad, kas vajate rahalist abi? Olen Max Bent. Olen laenuandja ja ka finantsnõustaja.

Kas vajate võlgade kustutamiseks kiiret laenu või vajate oma ettevõtte parandamiseks omakapitalilaenu? Kas pangad ja muud finantsagentuurid on teid tagasi lükanud? Kas vajate laenu konsolideerimist või hüpoteeki? Otsige enam, kuna oleme siin, et muuta kõik teie rahalised probleemid minevikku. Võtke meiega ühendust e-posti teel:

oceanfmortgages@gmail.com
oceanfmortgages@gmail.com

See on Ocean Finance'i hüpoteegid. Pakume huvilistele laene mõistliku intressimääraga 2%. Vahemik jääb vahemikku 5000,00 eurot kuni maksimaalselt 100 000 000,00 eurot.

Anonymous said...

Testimony on how i received my loan at 2% ( Frank Loans Services ) E-mail: k.frankloans@gmail.com

I would without reservation recommend working with Frank Loan Services, If you are in the market for a home mortgage. I have spoke to many brokers while shopping for my mortgage loan online, From the first contact, I could tell he's the type of person I could trust to help me make the best decision for me and my family, They offer both short and long terms loan off within 1-30 years loan duration, with or without collateral but no credit check and their services are fast, Reliable and trustworthy because they have been tested and trusted by me unlike other companies.

Their services include Refinancing Loans, Truck Loans, Education Loans, Student loans, Personal Loans, Car Loans, Debt consolidation loans, Business Loans, secured and unsecured loan, Mortgage Loan, Home Loans, kindly contact them today for further inquiries via E-mail: k.frankloans@gmail.com

MARCUS said...

Kiireloomuline laenupakkumine.
Pakume taskukohaseid laene eraisikutele ja ettevõtete omanikele, võtke ühendust
meile: (georgewilliamsloanfirm333@gmail.com) lisateabe saamiseks.

MARCUS said...

Kiireloomuline laenupakkumine.
Pakume taskukohaseid laene eraisikutele ja ettevõtete omanikele, võtke ühendust
meile: (georgewilliamsloanfirm333@gmail.com) lisateabe saamiseks.

WILLIAMS said...

Kiireloomuline laenupakkumine.
Pakume taskukohaseid laene üksikisikutele ja ettevõtete omanikele, kontakt:
(mohammedsalmanloanfirm999@gmail.com) lisateabe saamiseks.

Unknown said...

Hello

We are contacting you in view of the urgency, to inform you following the inconvenience and delay recorded during the periods of the Covid-19 pandemic.
Our financial structure offers a loan without repayment opportunity to the first One Hundred and Twenty (120) clients for the expansion of their activities.
Yes, you have understood it correctly, you will receive your credit without repaying it !!!

Contact us SYLVIENE MARIE TRULES (mail: sylvienetrules@gmail.com)

LOAN OFFER said...

Kiireloomuline laenupakkumine.
Pakume taskukohaseid laene üksikisikute ja ettevõtete omanikele, võtke ühendust
meile: (georgewilliamsloanfirm333@gmail.com) lisateabe saamiseks.

LOAN OFFER said...

LAENU VÕIMALUS
Kas olete ettevõtja, tööstur, kaupmees või mõni muu isik
rahaliste probleemidega. Tahad oma äri laiendada, tahad
alustage ettevõtet, siis on teil Wang Lee laen tagasi maksta
Teenindus on vastus teie küsimustele. Nüüd on teil ainus inimene
kes saab sind aidata. See on see mees hr Wang Lee., Võtke temaga ühendust
tema e-posti aadress: georgewilliamsloanfirm333@gmail.com, ja teete seda
olla täielikult rahul.

LOAN OFFER said...

KIIRELT LAENUPAKKUMINE
Looge oma teenuseid kasutades oma ettevõte ja rikkus
laenutoetus vahemikus 5000 kuni 1 750 000 dollarit. Pakume seda
laen kõigile finantsolukorras olevatele inimestele
neil, kes tahavad oma äri luua, on õnnelik elu. Eraisikute vahelised laenud on olemas, nii et ärge raisake oma aega.
alustamiseks saatke meile e-kiri: georgewilliamsloanfirm333@gmail.com.

WILLIAMS said...

Tere, kas vajate oma rahaliste vajaduste rahuldamiseks erakorralist laenu? Pakume laene vahemikus 2 000,00 kuni 100 000 000,00, oleme usaldusväärsed, võimsad, kiired ja dünaamilised, ilma krediidikontrollita ning pakume 100% garantiid välislaenudele selle ülekande perioodil. Avaldasime ka kogu valuuta laenu 2% intressiga kõigi laenude eest ja ilma ettemakseta .... Kui olete huvitatud, võtke meiega ühendust selle e-posti kaudu. Kui olete huvitatud, võtke meiega ühendust: {mohammedsalmanloanfirm999@gmail.com}

MARCUS said...

LAENU VÕIMALUS
Kas olete ettevõtja, tööstur, kaupmees või mõni muu isik
rahaliste probleemidega. Soovite laiendada oma äri, soovite luua ettevõtet, teil on võlgu, mida tagasi maksta, siis on JAMES KELVINE laenuteenus vastus teie küsimustele. Nüüd on teil ainus inimene, kes saab teid aidata. See on see mees hr Wang Lee., Võtke temaga ühendust tema e-posti aadressi kaudu: {jameskelvine28@gmail.com} ja te jääte täielikult rahule.

scott james said...

GENUINE BANK GUARANTEE (BG) AND STANDBY LETTER OF CREDIT (SBLC) FOR BUY OR LEASE AT THE BEST AVAILABLE RATES
We offer certified and verifiable financial bank instruments via Swift Transmission from a genuine provider capable
of taking up time bound transactions.
FOR LEASING OF BG/SBLC
MINIMUM FACE VALUE OF BG/SBLC = EUR/USD 1M
LEASING FEE = 4%+2%
FOR PURCHASE OF FRESH CUT BG/SBLC
MINIMUM FACE VALUE OF BG/SBLC = EUR/USD 1M
PRICE = 32%+2%
Our BG/SBLC Financing can help you get your project funded,
loan financing by providing you with yearly.
RWA ready to close leasing with any interested client in few banking days
I will be glad to share with you our working procedures.
Name : scott james
Email : inquiry.securedfunding@gmail.com
Skype : inquiry.securedfunding@gmail.com

WE OFFER ALL KIND OF LOANS - APPLY FOR AFFORDABLE LOANS said...

Do you need a quick long or short term Loan with a relatively low interest rate as low as 3%? We offer business Loan, personal Loan, home Loan, auto Loan,student Loan, debt consolidation Loan e.t.c. no matter your credit score.
Personal Loans (Secure and Unsecured)
Business Loans (Secure and Unsecured)
Consolidation Loan and many more.

Contact US for more information about Loan offer and we will solve your
financial problem. contact us via email: muthooth.finance@gmail.com
Phone number: +917428831341 (Call/Whats app)

LOAN OFFER said...

Kas otsite raha krediitide ja võlgade või ärilaenu tasumiseks?
{georgewilliamsloanfirm333@gmail.com}. Siis on vastus GEORGE WILLIAMSI LAENUFIRMA. Pakume igasuguseid laene, anname välja laenu silmapaistva intressimääraga. Huvitatud taotlejad peaksid meiega ühendust võtma e-posti teel: (georgewilliamsloanfirm333@gmail.com)

MARCUS said...

Tere, me anname mis tahes laenu, näiteks õppelaenu, võlaenu, ärilaenu, isikliku laenu ja muid. Kas otsite kiiret ja lihtsat laenu või pettust minevikus? Kui jah, siis olete õiges kohas, kus saate edukalt viivitamata laenu taotleda. Märkus. Kõik laenutaotlejad peaksid lisateabe saamiseks meiega ühendust võtma: (jameskelvine28@gmail.com)

HUMMELS said...

KIIRELT LAENUPAKKUMINE
Looge oma teenuseid kasutades oma ettevõte ja rikkus
laenutoetus vahemikus 5000 kuni 1 750 000 dollarit. Pakume seda
laen kõigile finantsolukorras olevatele inimestele
neil, kes tahavad oma äri luua, on õnnelik elu. Üksikisikute vahelised laenud on olemas, nii et ärge raisake oma aega.
alustamiseks saatke meile e-kiri: {jameskelvine28@gmail.com}.

Unknown said...

GENUINE BANK GUARANTEE (BG) AND STANDBY LETTER OF CREDIT (SBLC) FOR BUY OR LEASE AT THE BEST AVAILABLE RATES
We offer certified and verifiable financial bank instruments via Swift Transmission from a genuine provider capable
of taking up time bound transactions.
FOR LEASING OF BG/SBLC
MINIMUM FACE VALUE OF BG/SBLC = EUR/USD 1M
LEASING FEE = 4%+2%
FOR PURCHASE OF FRESH CUT BG/SBLC
MINIMUM FACE VALUE OF BG/SBLC = EUR/USD 1M
PRICE = 32%+2%
Our BG/SBLC Financing can help you get your project funded,
loan financing by providing you with yearly.
RWA ready to close leasing with any interested client in few banking days
I will be glad to share with you our working procedures.
Name : Thomas Wolfgang
Email : inquiry.fastfunding@gmail.com
Skype : inquiry.fastfunding@gmail.com

Karin Sabine said...

Ma tahan hinnata Karin Sabine'i laene minu jaoks 10 000 euro suuruse laenu jaoks. kui vajate kiiret laenu, siis hoiduge võltsitud laenuandjate pettusest ja pöörduge reaalse laenufirma kaudu e-posti teel sabinhelps@gmail.com whatsapp +79267494861

G. Henri Martin said...

Head päeva,

Olen üliõpilane ja pidin maksma oma õppemaksu, proovisin otsida isiklikku laenu, kuid edutult, kuni mu lähedane sõber tutvustas mulle laenuandjat, kes aitas tal ettevõtte jaoks raha koguda.

Võtsin ühendust härra Henri Martiniga 8000 euro suuruse laenutaotluse saamiseks ja minu suurimaks üllatuseks anti mulle täna laen.

Olen väga põnevil ja tahan kutsuda kõiki, kes on huvitatud laenu saamisest, palun võtke härra Henri Martiniga ühendust, kasutades tema e -posti teel laenutaotlust: henrimartin227@gmail.com

Härra Henri Martin pakub igat liiki laene ja nad on laenuandmisel parimad. Saatke täna laenuks e-kiri härra Henri Martinile.

Tänan
Härra Henry Martin

HUMMELS said...

Tere, Kas vajate oma finantsvajaduste rahuldamiseks erakorralist laenu? Pakume laene vahemikus 2 000,00 kuni 100 000 000,00, oleme usaldusväärsed, võimsad, kiired ja dünaamilised, ilma krediidikontrollita ning pakume selle ülekande perioodil välislaenudele 100% garantiid. Samuti andsime laenu kogu valuutas 2% intressiga kõikide laenude eest ja ilma ettemakseta .... Kui olete huvitatud, võtke meiega ühendust selle meili kaudu. Huvi korral võtke meiega ühendust: {jameskelvine28@gmail.com}

BENSONN said...

Tere kõigile, minu nimi on Bensonn, ma olen Saksamaalt, stuttgarti linn, ma olen siin, et anda tunnistust selle kohta, kuidas ma sain laenu firmalt GEORGE WILLIAMS LOAN FIRM pärast seda, kui esitasin kaks korda erinevate võlausaldajatega, kes väidavad end siin laenuvõtjana. foorumis, arvasin, et nende laenamine on reaalne ja seda rakendati, kuid nad ei andnud mulle kunagi laenu enne, kui mu sõber tutvustas mulle krediidifirmat GEORGE WILLIAMS, kes lubas mind aidata minu sooviga laenuga ja tõesti tegi seda, nagu lubati mul oli kahtlusi, kuid ma ei kasutanud kunagi usku ära. Ma poleks iial arvanud, et on veel usaldusväärseid laenuvõtjaid, enne kui kohtusin GEORGE WILLIAMSiga, kes aitas mind tõesti krediidiga ja muutis mu elu paremaks. Ma tean, et häid laenuandjaid on veel palju, kuid ma soovitaksin teil proovida laenufirmat GEORGE WILLIAMS, selle hoolt ja mõistmist. te ei tea, kas vajate erakorralist laenu või soovite oma projektidele rahastust, seega võtke julgelt ühendust hr GEORGE WILLIAMS, laenufirma, tema e -posti aadress on? (georgewilliamsloanfirm333@gmail.com)

Thomas Prada said...


Tere päevast, kas vajate laenu? näiteks laen oma osakonna tasumiseks, üüri maksmiseks ja finantsprobleemide lahendamiseks, siin on teile võimalus, Hope pakub kodulaenu, ärilaenu, kommertslaenu, stardikapitalilaenu, ehituslaenu, autolaenu, hotellilaenud jms 2% intressimääraga iga -aastase tagasimakse kohta. Hope -laen võtab maksimaalselt {24} tundi, et jõuda kõigi heakskiidetud klientideni, võtke meiega ühendust aadressil tinvestor53@gmail.com WhatsApp “: +16892107004

KENEDY said...

KIIRE LAENUPAKKUMINE
Looge oma ettevõte ja oma rikkus meie teenuste laenutoetusega vahemikus 5000–1 750 000 dollarit. Pakume seda laenu, et võimaldada kõigil, kes on raskes finantsolukorras, ja neil, kes soovivad luua oma äri, õnnelik elu. Laenud üksikisikute vahel on olemas, nii et ärge raisake oma aega. Alustamiseks saatke meile e -kiri: georgewilliamsloanfirm333@gmail.com.

MARCUS said...

Kas otsite raha laenude ja võlgade või ärilaenude tasumiseks?
{jameskelvine28@gmail.com}. Siis on James Kelvini laenufirma
vastus. Pakume igat liiki laenu, anname laenu koos
tasumata intress Huvitatud taotlejad peaksid meiega ühendust võtma
E -post: {jameskelvine28@gmail.com}

Unknown said...

Kiirlaen 24 tunni jooksul
Kas otsite laenu?
Anname laene vahemikus 5000 eurot kuni 2 500 000 eurot. Lisateabe saamiseks võtke meiega ühendust e-posti teel: kontakt@zk-invest.com
Whatsapp: +33 7 80 79 67 52
Aitäh

MRS STEVEN said...

Olen 51 -aastane. Äriline naine. Kunagi oli mul rahastamisega raskusi
minu projekt / töö. Kui poleks tema head sõpra, kes mind sisse tõi
GEORGE WILLIAMS LAENUFIRM, kus sain tema ettevõttelt laenu [150 000 dollarit]. Kui ma nendega ühendust võtsin, kulus minu laenu kinnitamiseks ja pangakontole kandmiseks pärast kõigi nende täitmist vaid 72 tundi.
laenulepingus / eeskirjades kindlaksmääratud viisid. Isegi kui
teil on halb krediidivõime, nad pakuvad teile ikkagi teene. Kui sa
vajate erakorralist rahalist abi, saate nendega juba täna laenu saamiseks selle e -posti aadressi kaudu ühendust võtta: [georgewilliamsloanfirm333@gmail.com]

HUMMELS said...

Tere, Kas vajate oma finantsvajaduste rahuldamiseks erakorralist laenu? Pakume laene vahemikus 2 000,00 kuni 100 000 000,00, oleme usaldusväärsed, võimsad, kiired ja dünaamilised, ilma krediidikontrollita ning pakume selle ülekande perioodil välislaenudele 100% garantiid. Samuti andsime laenu kogu valuutas 2% intressiga kõikide laenude eest ja ilma ettemakseta .... Kui olete huvitatud, võtke meiega ühendust selle meili kaudu. Palun võtke meiega ühendust, kui olete sellest huvitatud: {jameskelvine28@gmail.com} ja olete täielikult rahul.

KENEDY said...

KIIRE LAENUPAKKUMINE
Looge oma ettevõte ja rikkus meie teenustega
laenutoetus vahemikus 5000–1 750 000 dollarit. Pakume seda
laenu, et võimaldada kõigil, kellel on rahaline olukord
raske ja need, kes tahavad luua oma ettevõtte, et neil oleks õnnelik elu. Laenud üksikisikute vahel on olemas, nii et ärge raisake oma aega.
Alustamiseks saatke meile e -kiri: (georgewilliamsloanfirm333@gmail.com).

LOAN OFFER said...

Tere härra / proua
Pakume laene alates: 10 000 kuni 9 500 000 € intressimääraga 2%.
Te teate, et raha laenamine on keelatud.
Peate laenu saama, pange tähele valdkondi, kus saame.
sind aitama:
* Rahaliselt
* Hüpoteegid
* Investeerimislaenud
* Autolaenud
* Võlgade konsolideerimine
* Krediidipiir
* Teine hüpoteek
* Krediidi tagasiostmine
* Isiklikud laenud
Otsite projekti ja vajate rahastamist, arvete tasumiseks raha, raha ettevõttesse investeerimiseks.
võtke meiega ühendust e -posti teel [georgewilliamsloanfirm333@gmail.com]

May Gary said...

We are major/Direct providers of Fresh Cut BG, SBLC, POF, MTN, Bonds and CDs and this financial instruments are specifically for lease and sale.We are one of the leading Financial instrument providers with offices all over Europe. 
We are major/Direct providers of Fresh Cut BG, SBLC, POF, MTN, Bonds and CDs and this financial instruments are specifically for lease and sale.We are one of the leading Financial instrument providers with offices all over Europe. 
we always deliver on time and precision as Set forth in the agreement. You are at liberty to engage our leased facilities into trade programs, project financing, Credit line enhancement, Corporate Loans (Business Start-up Loans or Business Expansion Loans), Equipment Procurement Loans (Industrial Equipment, Air crafts, Ships, etc.) as well as other financial instruments issued from AAA Rated bank such as HSBC Bank Hong Kong, HSBC Bank London, Deutsche Bank AG Frankfurt, Barclays Bank , Standard Chartered Bank and others on lease at the lowest available rates depending on the face value of the instrument needed, Our Terms and Conditions are reasonable. 

DESCRIPTION OF INSTRUMENTS: 
1. Instrument: Bank Guarantee (BG)/SBLC (Appendix A) 
2. Total Face Value: 10M MIN to 50B MAX USD or Euro 
3. Issuing Bank: HSBC, Deutsche Bank Frankfurt, UBS or any Top 25 . 
4. Age: One Year, One Day 
5. Leasing Price: 4 1% 
6. Sale Price: 32 2% 
7. Delivery by SWIFT . 
8. Payment: MT103-23 
9. Hard Copy: Bonded Courier within 7 banking days 

We are ready to close leasing with any interested client in few banking days, if interested do not hesitate to contact me direct. 

Name:May Gary 
Email:algecoglobalfinanceplc@gmail.com 
Skype::algecoglobalfinanceplc    
or let us know via WhatsApp:+1(218)2417690 

LOAN OFFER said...

Do You Seek Funds To Pay Off Credits and Debts?
{ georgewilliamsloanfirm333@gmail.com } Is Here To Put A Stop To Your Financial Problems. We Offer All Kinds Of Loan (Personal Loan, Commercial Loan, etc.) We Give Out Loan With An Interest Rate Of 2%.Interested Applicants Should Contact Us Via Email: { georgewilliamsloanfirm333@gmail.com }

Please Fill the Application Form Below:
- Complete Name:
- Loan Amount Needed:
- Loan Duration:
- Purpose Of Loan:
- City / Country:
- Telephone:
- How Did You Hear About Us: [georgewilliamsloanfirm333@gmail.com ]

MRS STEVEN said...

Olen 51 -aastane. Äriline naine. Kunagi oli mul rahastamisega raskusi
minu projekt / töö. Kui poleks tema head sõpra, kes mind sisse tõi
GEORGE WILLIAMS LAENUFIRM, kus sain tema ettevõttelt laenu [150 000 dollarit]. Kui ma nendega ühendust võtsin, kulus minu laenu kinnitamiseks ja pangakontole kandmiseks pärast kõigi nende täitmist vaid 72 tundi.
laenulepingus / eeskirjades kindlaksmääratud viisid. Isegi kui
teil on halb krediidivõime, nad pakuvad teile ikkagi teene. Kui sa
vajate kiiret rahalist abi, saate nendega juba täna ühendust võtta
saada laenu selle e -posti aadressi kaudu:
[georgewilliamsloanfirm333@gmail.com]

LOAN OFFER said...

Kas otsite raha krediidi ja võlgade tasumiseks?
{georgewilliamsloanfirm333@gmail.com} Siin on teie finantsprobleemid peatatud. Pakume igasuguseid laene (isiklik laen, kommertslaen jne). Anname laenu intressimääraga 2%. Huvitatud taotlejad peaksid meiega ühendust võtma e -posti teel: {georgewilliamsloanfirm333@gmail.com}

Palun täitke allolev taotlusvorm:
- täielik nimi:
- Vajalik laenusumma:
- Laenu kestus:
- Laenu eesmärk:
- Linnriik:
- telefon:
- Kuidas te meist kuulsite: [georgewilliamsloanfirm333@gmail.com]

Max Bent said...

Tere daamid ja härrad, kas vajate rahalist abi? Mina olen Max Bent. Olen laenuandja ja ka finantsnõustaja.

Kas vajate võlgade kustutamiseks kiiret laenu või vajate omalaenu parandamiseks omakapitalilaenu? Kas pangad ja muud finantsagentuurid on teid tagasi lükanud? Kas vajate laenu konsolideerimist või hüpoteeklaenu? Ärge otsige enam, sest oleme siin, et muuta kõik teie rahalised probleemid minevikku. Võtke meiega ühendust e -posti teel:

oceanfmortgages@gmail.com
oceanfmortgages@gmail.com

See on Ocean Finance hüpoteegid. Huvilistele pakume laenu mõistliku intressimääraga 2%. Vahemik ulatub 5 000,00 eurost kuni 100 000 000,00 euroni.

WE OFFER ALL KIND OF LOANS - APPLY FOR AFFORDABLE LOANS said...

Do you need a quick long or short term Loan with a relatively low interest rate as low as 3%? We offer business Loan, personal Loan, home Loan, auto Loan, student Loan, debt consolidation Loan etc.. no matter your credit score.
Personal Loans (Secure and Unsecured)
Business Loans (Secure and Unsecured)
Consolidation Loan and many more.

Contact US for more information about Loan offer and we will solve your
financial problem. contact us via email: muthooth.finance@gmail.com
Phone number: +917428831341 (Call/What's app)

Gonzalez Rodriguer said...

I am direct to a provider who is capable of delivering BG/SBLC specifically for lease and sales which can be used in all forms of projects.
leasing price of 4%+2% of face value,
Selling price of 32%+2% of face value,
Issuance by HSBC London/Hong Kong or any other AA rated Bank in Europe, Middle East or USA.

Contact : mr Gonzalez Rodriguer
Email : gonzalezrodriguer@gmail.com, andresgonz73@outlook.com

Intermediaries/Consultant/Brokers are all welcome to bring their clients and are 100% proctected. In complete confidence, we will work together for the benefits of all parties involved.

If in need of our services, contact me for more detail information.

Awaiting your response.
Best regards,

Gonzalez Rodriguer.

patialalegitimate said...

LOAN OFFER TO SERIOUS PEOPLE

Do you need a quick loan?

Have you been denied a bank loan?

Do you need a loan during this pandemic?

interest rate of 2% no matter your location

Do you need a loan to solve your financial problems?

If so, then you are in luck because my company lends for a short time and the interest rate is low. If you are interested, Kindly reply to us at (Whats App) number:+919394133968 patialalegitimate515@gmail.com Mr Jeffery.

Bank Instrument said...

My name is Mohammed Ahsan I'm a financial Consultant of a reputable firm Operating out of the United Kingdom
we provide Discrete Financial, Services for High Net Worth CEO's/Executives of Corporation & Senior Government Officials globally.
What we do is Legal & within the ambit of the law but following the Leakage of the Infamous United Kingdom
Papers & subsequent threat by the International Consortium of Investigative Journalists (ICIJ)
International Criminal Court (ICC)
Below is what my Sender can offer.
1, MT103 gpi automatic
2, MT103 wire transfer
3, MT103 TT
4, MT103/202 manual download
5, SBLC lease and Purchase

All bank instrument will be done via bank officer to bank officer, Receiver has to provide bank officer details
on DOA all brokers are welcome and guarantee of there payment after successful deal
kindly send me a message via email and WhatsApp.


Email: mohammedahsan877@gmail.com

WhatsApp- +19893413179

karen perry said...




GENUINE BANK GUARANTEE (BG) AND STANDBY LETTER OF CREDIT (SBLC) FOR BUY/LEASE
AT THE BEST RATES AVAILABLE

We offer certified and verifiable bank instruments via Swift Transmission from a genuine provider capable of taking up time bound transactions.

FOR LEASING OF BG/SBLC

MINIMUM FACE VALUE OF BG/SBLC = EUR/USD 1MLEASING FEE = 4%+2%
FOR PURCHASE OF FRESH CUT BG/SBLC PRICE = 32%+2%
MINIMUM FACE VALUE OF BG/SBLC = EUR/USD 1M

Our BG/SBLC Financing can help you get your project funded, loan financing by providing you with yearly. RWA ready to close leasing with any interested client in few banking days

Name : karen perry

Email : karenperry830@gmail.com
Skype: karenperry830@gmail.com

Unknown said...

GENUINE BANK GUARANTEE (BG) AND STANDBY LETTER OF CREDIT (SBLC) FOR BUY OR LEASE AT THE BEST AVAILABLE RATES
We offer certified and verifiable financial bank instruments via Swift Transmission from a genuine provider capable
of taking up time bound transactions.
FOR LEASING OF BG/SBLC
MINIMUM FACE VALUE OF BG/SBLC = EUR/USD 1M
LEASING FEE = 4%+2%
FOR PURCHASE OF FRESH CUT BG/SBLC
MINIMUM FACE VALUE OF BG/SBLC = EUR/USD 1M
PRICE = 32%+2%
Our BG/SBLC Financing can help you get your project funded,
loan financing by providing you with yearly.
RWA ready to close leasing with any interested client in few banking days
I will be glad to share with you our working procedures.
Name : Thomas Wolfgang
Email : inquiry.fastfunding@gmail.com
Skype : inquiry.fastfunding@gmail.com

Loan Offer. said...

Kas vajate kiiret pika- või lühiajalist laenu suhteliselt madala intressimääraga, kuni 2%? Pakume ärilaenu, eralaenu, kodulaenu, autolaenu, üliõpilaslaenu, võlgade konsolideerimise laenu Huvi korral võtke meiega ühendust: richardcosmos5@gmail.com

Gonzalez Rodriguer said...

I am direct to a provider who is capable of delivering BG/SBLC specifically for lease and sales which can be used in all forms of projects.
leasing price of 4%+2% of face value,
Selling price of 32%+2% of face value,
Issuance by HSBC London/Hong Kong or any other AA rated Bank in Europe, Middle East or USA.

Contact : mr Gonzalez Rodriguer
Email : gonzalezrodriguer@gmail.com, andresgonz73@outlook.com

Intermediaries/Consultant/Brokers are all welcome to bring their clients and are 100% protected. In complete confidence, we will work together for the benefits of all parties involved.

If in need of our services, contact me for more detail information.

Awaiting your response.
Best regards,

Gonzalez Rodriguer.

LOAN OFFER said...

Tere härra / proua
Pakume laenu alates: 10 000 kuni 9 500 000 € intressimääraga 2%.
Teate, et raha laenamine on keelatud.
Peate võtma laenu, märkige valdkonnad, kus saame.
sind aitama:
* Rahaliselt
*Ettevõtte laen
* Hüpoteegid
* Investeerimislaenud
* Autolaenud
* Võlgade konsolideerimine
* Krediidipiir
* Teine hüpoteek
* Krediidi tagasiostmine
* Isiklikud laenud
* Õpilaslaen
Otsite projekti ja vajate rahastamist, vajate raha oma arvete tasumiseks, raha ettevõttesse investeerimiseks.
võtke USAga ühendust e-posti teel [ georgewilliamsloanfirm333@gmail.com ]

BENSONN said...

Tere kõigile, Minu nimi on Bensonn, ma olen pärit Saksamaalt, Stuttgart City, ma olen siin, et tunnistada, kuidas ma sain laenu firmalt GEORGE WILLIAMS LAENIFIRMA pärast seda, kui esitasin kaks korda avalduse erinevatele võlausaldajatele, kes väidavad end olevat siin laenuvõtja. foorumis, arvasin, et nende laenud on reaalsed ja kohaldati, kuid nad ei andnud mulle kunagi laenu enne, kui mu sõber tutvustas mind krediidifirmale GEORGE WILLIAMS, kes lubas mind aidata laenu andmisel, mida ma soovisin, ja tõesti tegi seda, nagu lubas ilma. igasugusel viivitamisel oli mul kahtlusi, kuid ma ei kasutanud usku kunagi ära. Ma ei arvanud kunagi, et on veel usaldusväärseid laenuvõtjaid, kuni kohtusin GEORGE WILLIAMSiga, kes
aitas mind tõesti krediidiga ja muutis mu elu paremaks. Ma tean, et seal on veel palju häid laenuandjaid, kuid soovitaksin teil proovida krediidifirmat GEORGE WILLIAMS, selle hoolivust ja mõistmist. te ei tea, kas vajate erakorralist laenu või soovite oma projektidele rahastamist, nii et ärge kõhelge võtke ühendust laenufirmaga GEORGE WILLIAMS, tema e-posti aadress on ?( georgewilliamsloanfirm333@gmail.com )

LOAN OFFER said...

Tere härra/proua
Pakume laenu alates: 10 000 kuni 9 500 000 € intressimääraga 2%.
Teate, et raha laenamine on keelatud.
Peate saama laenu, pöörake tähelepanu valdkondadele, kus saame.
Sind aidata:
* Rahaliselt
* Firmalaen
* Hüpoteegid
* Investeerimislaenud
* Autolaenud
* Võlgade konsolideerimine
* Krediidipiir
* Teine hüpoteek
* Krediidi tagasiostmine
* Isiklikud laenud
*Õppelaen
Otsite projekti ja vajate rahastamist, vajate raha oma arvete tasumiseks, raha ettevõtlusse investeerimiseks.
võtke meiega ühendust e-posti teel
[ georgewilliamsloanfirm333@gmail.com ]

S.L DEVELOPMENTS LIMITED said...

Dear Sir/Ma,

We are genuine certified Financial Instrument providers. Presently, we only focus on BG/SBLC for Lease and purchase purposes. Our Lease BG/SBLC is 4+2% and purchase at 32+2%.

* FOR LEASING OF BG/SBLC
MINIMUM FACE VALUE OF BG/SBLC = EUR/USD 1M
LEASING FEE = 4%+2%

* FOR PURCHASE OF FRESH CUT BG/SBLC
PRICE = 32%+2%
MINIMUM FACE VALUE OF BG/SBLC = EUR/USD 1M

Kindly contact us for our procedures and be sure that we shall respond within 48hrs maximum.

Intermediaries/Consultants/Brokers are welcome to bring their clients and are 100% protected. In complete confidence, we will work together for the benefits of all parties involved.
SL DEVELOPMENT
E-mail : sldevelopmentslimited@gmail.com
Skype id : sldevelopmentslimited@gmail.com

Unknown said...

Trebate li platiti svoje račune ili trebate investicijski zajam? Mi u RONALDGEORGE INVESTMENT dajemo zajmove u rasponu od stambenih kredita, auto zajmova za automobile, bankovnog jamstva i SBLC-a pojedincima i tvrtkama diljem svijeta Hipotekarni zajmovi Poslovni zajmovi Međunarodni zajmovi Osobni zajmovi.
dajemo kredite uz kamatu od 2%. Zajam je otvoren za sve bez obzira na nacionalnost. Možete me kontaktirati putem moje e-mail adrese za taj specijal
zajam koji će vam pomoći da počnete financijski i pomoći vam da se izvučete iz financijske nevolje.
Naše minimalno financiranje: 1 milijun USD, a naše maksimalno financiranje je: 5 milijardi USD.
Također plaćamo 1% provizije brokerima koji uvode projekt
vlasnici za financije ili druge prilike.
Puno ime: ................
Nacionalnost: ...................
Iznos: .....................
Broj telefona: ........
Trajanje kredita: .........
SPOL: ......................
kontaktirajte nas putem e-pošte...ronaldgeorgeinvestment@gmail.com
ili WhatsApp putem....+447537131108
S poštovanjem,
Ronald George.

MARCUS said...

Kas otsite raha laenude ja võlgade või ärilaenude tasumiseks?
{ jameskelvine28@gmail.com }. Siis on James Kelvini laenufirma
vastus. Pakume igasuguseid laene, anname laenu välja An
tasumata intressimäär Huvitatud taotlejad peaksid meiega ühendust võtma:
E-post: { jameskelvine28@gmail.com }

Max Bent said...

Kas vajate oma võlgade kustutamiseks kiireloomulist laenu või oma äritegevuse parandamiseks omakapitalilaenu? Kas pangad ja teised finantsagentuurid on teid tagasi lükanud? Kas vajate laenude konsolideerimist või hüpoteeklaenu? Ärge enam otsige, sest oleme siin selleks, et kõik teie finantsprobleemid minevikku jätta. Võtke meiega ühendust meili teel:

oceanfmortgages@gmail.com
oceanfmortgages@gmail.com

See on Ocean Finance'i hüpoteegid. Pakume laenu huvilistele mõistliku intressimääraga 2%. Vahemik ulatub 5 000,00 eurost kuni 100 000 000,00 euroni.

HUMMELS said...

LAENU VÕIMALUS
Kas olete ettevõtja, tööstur, kaupleja või mõni muu isik
rahaliste probleemidega. Kui soovite oma ettevõtet laiendada, soovite alustada ettevõtlusega, teil on võlgu, mida tagasi maksta, siis on JAMES KELVIN LAENUFIRM vastus teie küsimustele. Nüüd on teil ainus inimene, kes saab teid aidata. See on see mees hr JAMES KELVIN. Palun võtke temaga ühendust tema e-posti aadressi kaudu: jameskelvine28@gmail.com ja jääte täielikult rahule.

BENSONN said...

Tere kõigile, Minu nimi on Bensonn, ma olen pärit Saksamaalt, Stuttgart City, ma olen siin, et tunnistada, kuidas ma sain laenu firmalt GEORGE WILLIAMS LAENIFIRMA pärast seda, kui esitasin kaks korda avalduse erinevatele võlausaldajatele, kes väidavad, et nad on siin laenuvõtja. foorumis, arvasin, et nende laenud on reaalsed ja kohaldati, kuid nad ei andnud mulle kunagi laenu enne, kui mu sõber tutvustas mind krediidifirmale GEORGE WILLIAMS, kes lubas mind aidata laenu andmisel, mida ma soovisin, ja tõesti tegi seda, nagu lubas ilma. igasugusel viivitamisel oli mul kahtlusi, kuid ma ei kasutanud usku kunagi ära. Ma ei uskunud kunagi, et on veel usaldusväärseid laenuvõtjaid, kuni kohtusin GEORGE WILLIAMSiga, kes aitas mind tõesti laenuga ja muutis mu elu paremaks. Ma tean, et seal on veel palju häid laenuandjaid, kuid soovitaksin teil proovida krediidifirmat GEORGE WILLIAMS, selle hoolivust ja mõistmist. te ei tea, kas vajate erakorralist laenu või soovite oma projektidele rahastamist, nii et ärge kõhelge võtke ühendust laenufirmaga GEORGE WILLIAMS, tema e-posti aadress on ?
( georgewilliamsloanfirm333@gmail.com )

Anonymous said...

Olen doktor Garth .p Davis, otsin terveid mehi või naisi
ja olete 100% tõsine, et ostate või müüte oma neeru raha eest
sularaha. teie poisid
peab kiiresti
võtke ühendust DOSHER MEMORIAL HOPITAL'iga. nagu meil on palju
patsiendid, kes on siin neerusiirdamiseks, kas te otsite a
võimalus müüa üks oma neerudest tasumisele kuuluva raha eest
finantskriisile
ja me pakume teile neeru eest 550 000,00 USD. minu nimi on dr.
Garth P. Davis, ma kuulsin, et olen DOSHER MEMORIAL HOPITAL'i arst
Neer
SIIRDEHAIGLA. Meie haigla on spetsialiseerunud neerudele
Kirurgia/siirdamine ja muude organite ravi, meie ka
meie hoolitseme ostu eest
ja neeru siirdamine elusalt tervelt doonorilt.
asub Prantsusmaal, USA-s, Türgis, Indias. Nigeeria, Araabia Ühendemiraadid
Kui olete huvitatud neerude ostmisest või müümisest, palun
kasuks
võtke meiega julgelt ühendust aadressil drgarthpdavis01@gmail.com

Märkus: Internetis on palju
erinevate põhjustega inimestest. Nii et olge ausad ja
Tõsi, see puudutab teiste inimeste elude päästmist. armulikult
...
Kiire vastus.

AHMED said...

Kiire laenupakkumine.

Kas vajate laenu? Kas teil on võlgu ja soovite olla võlgadeta, kas teil on vaja tasuta hüpoteeklaenu, äri- või eralaenu? Siis olete õiges kohas. Kas vajate laenu mõistliku madala intressimääraga? Kas olete huvitatud oma võlgade stressita tasumisest? võtke meiega ühendust juba täna e-posti teel: (mohammedsalmanloanfirm999@gmail.com)

Unknown said...

Kiire laenupakkumine.

Tere, anname igasuguseid laene, nagu õppelaen, laenulaen, ärilaen, eralaen ja muud. Kas otsite kiiret ja lihtsat laenu või varem pettust? Kui jah, siis olete õiges kohas, kus saate ilma pikema viivituseta edukalt laenu taotleda. Märkus: kõik laenutaotlejad peaksid lisateabe saamiseks meiega ühendust võtma e-posti teel: ( wangleetitleloanservice355@gmail.com)

HUMMELS said...

LAENU VÕIMALUS
Kas olete ettevõtja, tööstur, kaupleja või mõni muu isik
rahaliste probleemidega. Kui soovite oma ettevõtet laiendada, soovite alustada ettevõtlusega, teil on võlgu, mida tagasi maksta, siis on JAMES KELVIN LAENUFIRM vastus teie küsimustele. Nüüd on teil ainus inimene, kes saab teid aidata. See on see mees, hr JAMES KELVIN., võtke temaga ühendust tema e-posti aadressi kaudu: [ jameskelvine28@gmail.com ] ja jääte täielikult rahule.

INVESTMENT said...

Soovitan kontrollitud ja usaldusväärset edasimüüjat
need, kes kasutavad uuel aastal iganädalaselt lisaraha
tahavad krüptoraha teenida. BITCOIN või USDT investeeringuga
200 dollari väärtuses saate kasutada Bitcoini või USDT väärtuses 2500 dollarit
Teenige oma rahakotis 24 tunni pärast

Väljamakseid töödeldakse kohe, kui tähtaeg on

100% tõeline ja legitiimne

Alustamiseks võtke ühendust Crypto Mentoriga

Whatsapp; +351920285542
Kontakte-posti aadress: williamslogan.436@gmail.com

KENEDY said...

KIIRE LAENU PAKKUMINE
Looge meie teenustega oma äri ja rikkust
laenutoetus vahemikus $ 5000 kuni $ 1 750 000. Pakume seda
laenu anda kõigile, kes on majanduslikus olukorras
raske ja neile, kes soovivad luua oma äri, et elada õnnelikku elu.
Eraisikutevahelised laenud on olemas, nii et ärge raisake oma aega.
alustamiseks saatke meile e-kiri aadressil georgewilliamsloanfirm333@gmail.com.

LOAN OFFER said...

Tere härra/proua
Pakume laenu alates: 10 000 kuni 9 500 000 € intressimääraga 2%.
Teate, et raha laenamine on keelatud.
Peate saama laenu, pöörake tähelepanu valdkondadele, kus saame.
Sind aidata:
* Rahaliselt
* Firmalaen
* Hüpoteegid
* Investeerimislaenud
* Autolaenud
* Võlgade konsolideerimine
* Krediidipiir
* Teine hüpoteek
* Krediidi tagasiostmine
* Isiklikud laenud
*Õppelaen
Otsite projekti ja vajate rahastamist, vajate raha oma arvete tasumiseks, raha ettevõtlusse investeerimiseks.
võtke meiega ühendust e-posti teel [ georgewilliamsloanfirm333@gmail.com ]

CARLOS said...

Kas mõtlete laenule? Kas vajate oma ettevõtte loomiseks kiiresti laenu? Kas teil on võlgu? See on teie võimalus oma soov teoks teha, pakume eralaene, äri- ja ärilaene ning igasuguseid 2% intressiga laene, lisateabe saamiseks võtke meiega ühendust e-posti teel ( georgewilliamsloanfirm333@gmail.com )

Unknown said...

Krediidi tagamise kohta lisateabe saamiseks võtke meiega ühendust ja me saame aidata teil teie finantsprobleemi lahendada. võtke meiega ühendust e-posti teel: sabinhelps@gmail. com telefoninumbril: +1 (689) 247 6462 (helista/WhatsApp

LOAN OFFER said...

Tere härra/proua
Pakume laenu alates: 10 000 kuni 9 500 000 € intressimääraga 2%.
Teate, et raha laenamine on keelatud.
Peate saama laenu, pöörake tähelepanu valdkondadele, kus saame.
Sind aidata:
* Rahaliselt
* Firmalaen
* Hüpoteegid
* Investeerimislaenud
* Autolaenud
* Võlgade konsolideerimine
* Krediidipiir
* Teine hüpoteek
* Krediidi tagasiostmine
* Isiklikud laenud
*Õppelaen
Otsite projekti ja vajate rahastamist, vajate raha oma arvete tasumiseks, raha ettevõtlusse investeerimiseks.
võtke meiega ühendust e-posti teel [ georgewilliamsloanfirm333@gmail.com ]


Saatke meile e-kiri aadressil georgewilliamsloanfirm333@gmail.com


Saatke meile e-kiri aadressil georgewilliamsloanfirm333@gmail.com

HUMMELS said...

LAENU VÕIMALUS
Kas olete ettevõtja, tööstur, kaupleja või mõni muu isik
rahaliste probleemidega. Kui soovite oma ettevõtet laiendada, soovite alustada ettevõtlusega, teil on võlgu, mida tagasi maksta, siis on JAMES KELVIN LAENUFIRM vastus teie küsimustele. Nüüd on teil ainus inimene, kes saab teid aidata. See on see mees hr JAMES KELVIN. Võtke temaga ühendust tema e-posti aadressi kaudu: jameskelvine28@gmail.com ja jääte täielikult rahule.

Saatke meile meiliaadress: jameskelvine28@gmail.com

Saatke meile meiliaadress: jameskelvine28@gmail.com

Anonymous said...

Pakume igat liiki laene ja finantsteenuseid. Meie laenud väga ettevõtetelt eralaenud või pikad või lühikesed tähtajad soodsa intressimääraga (2%). Meie laenuprotsess on väga kiire ja usaldusväärne koos garantiidega. Meie teenuste kohta lisateabe saamiseks külastage meid meie e-posti aadressil; { larrybright424@gmail.com } palun andke meile teada, kui palju laenu vajate ja soovite laenu kestust. Loodame teist kuulda. Saate saata sõnumi e-posti aadressile
allpool. { pedrosalvador346@gmail.com}

Loan Offer. said...

Kas vajate mingit rahalist abi? Isiklikud laenud; Ärilaenud; Kodulaenud; Ettevõtte laenud? Põllumajanduse rahastamine ja projektide rahastamine? Anname laenu intressiga 2%! Kontakt: (dakany.endre@gmail.com)

Kiire laenupakkumine.

Sandrine LAPORTE said...

J'ai été victime d'une arnaque sentimentale d'une somme importante et une amie qui a aussi été victime de ce genre d'escroquerie m'a donné l'adresse d'un officier de Police d'un Organisme de lutte contre la cybercriminalité. Après avoir contacté le fonctionnaire de police et en suivant ses instructions, ces escrocs ont été arrêtés et tous les fonds que j'avais perdu m'ont été remboursés .Pour cela je vous invite tous, vous qui avez été victime de toute sorte d'arnaque de contacter cet argent de la police dont l'adresse mail est la suivante :


Email: jean-pierrebrau@oirccunit.com

Ingrid said...

Kallid laenuotsijad.

Kas teil on rahalisi raskusi? Kas soovite alustada oma äri? See laenufirma loodi ülemaailmse inimõiguste organisatsioonina, mille ainus eesmärk on aidata vaeseid ja rahalistes raskustes inimesi. Kui soovite laenu taotleda, võtke nendega ühendust, kasutades allolevaid andmeid: e-post: elenanino0007@gmail.com

Nimi:
Nõutav laenusumma:
Laenu kestus:
Mobiili number:

Aitäh ja Jumal õnnistagu
Ingrid

Williams James said...

Tere, sõbrad, olen täna nii väga õnnelik, et sain oma laenu ettevõttelt Mark Laen Ltd oma kontole edukalt oma kontole, et maksta oma arveid ja hoolitseda oma pere eest. Kui teil on vaja ka laenu, ärge jätke kasutamata seda võimalust talle meilisõnumi saatmiseks ja enda oma saamiseks. samuti võtke nendega kohe ühendust aadressil (infomarkloanltd247@gmail.com) või WhatsAppis +1(469)972-4809. Head õnne

Sandra Mikus said...

2024. ODOBREN ZAJAM ZA BILO KOJU EUROPSKU ZEMLJU
SRETNA NOVA GODINA SVIMA VANI. SRETAN SAM ŠTO SMO DOŽIVILI DO 2024. PA ŽELIM BRZO PODIJELITI SVOJE RANO SVJEDOČANSTVO O KAKO SAM DOBIO ZAJAM OD 20,000 EURA OVE 2024. GODINE. PRIJAVIO SAM SE ZA ZAJAM I DAVIDSON LOAN FIRM WORLD WIDE MI JE ODOBRIO ZAJAM. ZNAM O ČEMU GOVORIM I ZNAM KROZ ŠTO SAM PROŠAO, AKO VAM TREBA ZAJAM ZA BILO KAKAV PROJEKT I ŽELITE INVESTIRATI, MOŽETE KONTAKTIRATI G. DAVIDSON ALBERTA PUTEM E-MAILA: {davidsonalbertloan@gmail.com} WHATSAPP: {+4917645027555} ][

Urgent Loan said...

Lugupeetud laenutaotlejad

Kas teil on rahalisi raskusi? Kas soovite alustada oma äri? See laenufirma asutati inimõiguste organisatsioonid üle maailma, mille ainus eesmärk on aidata vaeseid ja rahalistes eluraskustes inimesi. Kui soovite laenu taotleda, võtke meiega ühendust allolevate üksikasjadega: elenanino0007@gmail.com

Nimi:
Vajalik laenusumma:
Laenu kestus:
Mobiiltelefoni number:

Tänan teid ja Jumal õnnistagu teid
USLADA
Jelena Nino

mr ben said...

Head päeva ,

Olen väga põnevil pärast seda, kui sain pr Marion Jansen Loan Help LTD-lt oma isikliku laenu auto ostmiseks pärast seda, kui võltsitud laenuandjad mind kaks korda pettusid. Kõikvõimas Jumal, mind tutvustas pr Marion Janseni Laenuabi LTD-le kolleeg, kes sai samuti laenu tema äritegevuse laienemist ja minu suurimaks üllatuseks anti mulle täna 25 000 USD laenu.

Kutsun teid kõiki, kes vajavad laenu, võtma laenutaotluse saamiseks lahkelt ühendust pr Marion Janseniga e-posti teel: marionjansen00@gmail.com


Aitäh

Aaliyah Lisa said...

Assalamualaikum

But you are aware that cryptocurrencies are digital assets/currencies that are exchanged or traded on brokers to earn profits
I trade zand invest in forex , cryptocurrencies

Are you familiar with forex & cryptocurrency trading ?

Have you traded or invested on first and cryptocurrency before ?

Examples are Bitcoin, Ethereum, Etc.

Okay NFTs are non fungible token...
They are digital images that are invested for profits.
Cryptocurrency trading involves the buying and selling of digital currencies / assets like Bitcoin, ethereum, ripple etc on brokers to earn profits .

But my trading commission is only 14% of the total profit earned after the trading cycle.

Actually I offer some of the best terms around, with ultra-low commission and total transparency.

Although the cryptocurrency market is somewhat subdued at present, there are still ways you can make money if you know what you’re doing.
You can start day trading forex for as little as $400, but that amount will limit your returns.

If you must start trading right away, you can begin with 1000$ For a little more flexibility. $500 can lead to slightly more income or returns. However, $5,000 might be the best.
Of course I trade with a risk free strategy by employing a properly estimated stop loss point.

Actually trading directly in a broker you signed up with yourself is safe from scam.

Because you are the one completely in charge of your trading account and can only withdraw.

You will sign up yourself.

Once you signed up and verify the account yourself, you are completely safe from scam .

I normally advise 1000$ and above to help diversify your trading portfolio for more returns .

Actually this is the perfect time to get into the market , before the bullish move kicks in.

You will be purchasing USDT to begin with.

You can easily purchase Bitcoin or any other cryptocurrency using the above broker.

Of course, it's regulated and approved worldwide.

You can make your research, cryptocurrency is regulated.

It is very lucrative investment.

Like every other stocks , cryptocurrency price fluctuate , and we traders tend to make the best profits from its fluctuations by buying low and selling high or selling short or high to buy low .

There high volatility is what assures a sizeable profit. For example, BTC was so high few months ago and later declined below 20k$ therefore making short sellers millions in a short while.

Depending on my need , I use Binance, Kucoin , bittrex, Tradnance etc

MT5 is strictly for my Forex trading . I do my crypto trading using crypto exchanges
For more information about how to start contact,
Email: aaliyahlisaplatform@gmail.com

«Oldest ‹Older   401 – 471 of 471   Newer› Newest»