Friday, August 14, 2015

5-4-1-Start!

Hei!

Oleks kangesti tahtnud kirjutada 3-2-1-Start, aga nii need asjad purjetamises ei käi ja minuteid loetakse täpselt nii nagu pealkirjas seisab. Aga, nüüd asjast!
Olümpialinn

Jälle, nii nagu elus sageli juhtuma kipub, tundub mulle, et ma just jõudsin siia Riosse ja alustasin treeningutega. Nüüd on see "laagriosa" reisist (olgugi, et ma vihkan enda mööda ilma paiknemisel sõna "reis" kasutust, sest minu jaoks seostub see puhkamise ja mõnulemisega, mina siiski enamasti tegelen millegi muuga) läbi ja tasakesi on hiilinud uksetaha võistlus. Võib öelda, et hiilis, kuid nüüd ta tegelikult juba kolistab nii, mis kole, sest homme hakkavadki juba sõidud ja enam kuskile midagi edasi lükata pole.

Seda öelnuna peab tõdema, et jeerum millise vahe võib paar päeva teha! Kui mõned päevad tagasi polnud klubis veel miskit, piltlikult öeldes heinarullid vuhisesid üle metsiku lääne väikelinna tänava, siis nüüdseks on kõik peaaegu, et nagu päris. Mõned postitused tagasi näidatud uhke slipp on valmis, klubis on paljudesse kohtadesse maha pandud vaip ja külma joogivett on ka igal sammul, ei pea üldse põdema. Isegi selline koht nagu Athletes Lounge on otse vee äärde meie auks püsti seatud, kus on isegi selline uus maailma leiutis nagu wifi, kes oleks osanud arvata? Seega, pean tunnistama, et kui brasiillased midagi ette võtavad, siis tundub, et nad teevad seda üpris korralikult ja suurelt. See paneb minu silmis neile järgmiseks aastaks päris suure ootuse, sest loodan nüüd näha vinget OM-i, kus kõik toimib lõpuks nii nagu peab!
Lahinguks valmis

Isiklikul tasandil tundub kõik valmis olevat. Paat on mõõdetud, ise olen registreeritud ja kõik on muidu kombes. Peaksin justkui olema juba äksi täis, et homme läheb lammutamiseks, kuid mingil tasandil olen väga rahulik ja tunnen, et vajan seda kogemuse ammutamiseks järgmist aastat silmas pidades, mitte nii väga regatina, kus näidata, milleks võimeline olen. Seega, loodan, et saan kogeda, nii nagu ajakava ette näeb, kuuel päeval kuuel erineval rajal purjetamist ja kui kõik väga hästi kulgeb, siis võiks sellest veel üks hea tulemus ka realiseeruda.
ISAF-i crew
fototõestus, et käidud (isale)
Jesus

Vabal päeval õnnestuski mul muide ära käia Corcovado, ehk Jeesuse kuju juures, kõrgel mäe otsas. Sinna käiku muutis huvitavamaks asjaolu, et ISAF oli meile kaasa haakinud enda Camera Crew, et meie vaba päeva tegevustest stoori vändata ja seda ilmselt mingil ajavahemikul praegusest olümpiani rahvale näidata. Lisaks uskumatult vingetele vaadetele ja tõdemusele, et linnasuminast eemal seistes näeb see linn ikka kuradima uhke välja, oli igal juhul huvitav kogemus.
Pole viga vaade
Päikseloojang
Üles viivat trammi kandenurk ei hirmutand

Nüüd aga panen end juba homseks valmis ja siis viskan veel korraks jalad seinale, et homme värske olla.

Karla





No comments: