Thursday, January 22, 2009

2009, Here I Come!

Hei!

Täna oli väga produktiivne ja purjespordi keskne päev juba. Hommikul võtsin rahulikult, ärkamisega ei kiirustanud. Edasi jalutasin klubisse mööda mere äärt. Merd vaadata on siin suhteliselt keeruline, sest igal pool on klubide ees saared, mis varjavad sadamaid.

Ilm oli soe, vastupidiselt sellele, mida windguru väitis, 13 kraadi? Pigem 20+. Klubisse jõudnud, vaatasin natukene niisama ringi ning seejärel otsisin üles Andy, mehe, kelle käest mul lootust 25ndal paat oli saada. Rääkisin temaga ning sain kokkuleppele. Nüüdseks on mul paat juba käes, üleval kaa. Seega, Homme algab minu jaoks 2009 purjespordi hooaeg, sest lähen vee peale - midagi, mida ma olen juba pikka aega oodanud.

Õhtupoolikul tegin veel ühe veidi kergema jooksul kui eelneval kahel päeval, põlved teevad valu sellest asfaldi peal jooksust. Täna suutsin 75% ajast vähemalt muru peal joosta.

Üldiselt läheb hästi, esimene vaimustus hakkab üle minema ning hakkab tekkima kodune tunne, rutiin, mida ma võib-olla, et isegi otsingi. Kindlasti aitas sellele kaasa fakt, et ma ei tegelenud täna ühegi turismi sorti tegevusega, vaid tegin nii, nagu ma kodus harjunud tegema olen.

Midagi huvitavat ka - nägin tänaval pärlit: kõigi Aston Martinite ja Ferraride vahel sõitis uus Nissan Skyline. Nüüd on ka see enda silmaga nähtud.

I´m Out!
Karla

No comments: