Tuesday, January 27, 2009

What is (your name)?

Täna oli päev nagu iga teine. Tegelikult siiski mitte, sest sain purjetada, mis oli mõnus:)

Sõite oli täna 3. Tuul oli tugevam kui eile, kuid tugev ta siiski polnud. Mingi 5-7 m/s, esimeses kahes sõidus vähemalt. Stardid olid jällegi head, väga head. Esimene sõit ma isegi mingeid ülisuuri vigu ei teinud, sõitsin täitsa kenasti, omaarust vähemalt. Probleem oli see, et allatuultes ei liikunud absoluutselt. Teine sõit tegin super stardi ning suutsin umbes sama reha peale astuda, mis eile. Koos Tonci Stipanoviciga läksime keskelt ning saime kõvasti peksa, mina muidugi rohkem, sest ta suutis mulle korduvalt silma teha. Allatuules endiselt ei liikunud, kuid viimaseks allatuuleks sain asja juba enamvähem liikuma.

Nüüd aga viimasest, 5ndast sõidust, mis oli väga huvitav. Start oli jällegi pole viga, kuid ainus kord, kus ma suutsin vasakule lõpuni minna, tuli välja, et oli vale kord. Mina ja paljud eesotsa poisid leidsime end vasakult viimaste hulgas, sest erinevalt teistest sõitudest vedas paremalt korralikult üles märki välja. Ülemise märgi võtsin tagant 5ndana umbes. Bakstaagis ei suutnudki end võib-olla veel nii hästi tööle saada, kuid koos meie liidri, Kontidesega, kes võttis ülemise märgi pärast mind, sõitsime taganttuules väljast kaarega, kus oli märgatavalt rohkem tuult ning võitsime u. 10-15 kohta. Krüssasin vasakult, kuid mitte nurgast. Võitsin veel mingi 5 kohta. Taganttuules jällegi väljast kaar ja 10 kohta umbes tõusmist. Isegi viimases külgtuules olin kiire ning finishikrüssus võitsin veel ühe koha. Kõige halvema algusega sõit kujunes siiani parimaks-22 koht.

Ma ei oskagi muud midagi öelda, et homme loodetavasti suudan end parandada ja hea alguse ning sõidu kokku panna. Ega mul midagi kaotada pole, tulingi siia ju hooaega alustama ning purjetama, mitte võitma. Loomulikult on natukene pettumus, et mingit edasi minekut pole märgata.

Sellegipoolest, täna pole mu tujul väga vigagi, tundsin end merel nagu kodus ning oli väga mõnus, erinevalt eilsest. Kokku olime väljas ligi 7h. Väsimus võtab võimu, ei jaksa teile rohkem enam kirjutada.

Tsauki!
Karla

No comments: