Friday, January 30, 2009

Fin!

Nüüdseks on see minevik.

See võistlus ei läinud mitte nii nagu olin seda ette kujutanud jõusaalis nühkides. Siiski, selleks polnud ilmselt põhjustki, sest esiteks ei tule 2 kuuga mitte midagi, teiseks polnud siin tugevaid tuuli ning kolmandaks polnud ma sõitnud väga pikka aega. See teeb suisa...4 kuud. 1/3 aastat polnud paadis istunud!!

Siiski polnud kõik üdini negatiivne, sugugi mitte. Sain kogemusi, harjutasin sisse uusi asju ning üritasin endast parimat anda ning nägin, kus ma umbes asetseda võiksin. Samuti on läinud paremaks stardid, ka vahed on üldiselt väiksemad esimestega kui eelnevalt.

Tänasest ei tahaks eriti rääkida, kuid kui ma selle teema juba üles võtsin, siis mul midagi enam üle ei jää. Tuult täna oli. 5-8m/s ma arvaksin. Tuul oli väga ebastabiilne ning keerutav, kuid tuli ALATI paremalt, mis tähendas, et alla võisid sõita puhtalt kahe bakstaagiga seest kaarega. Seega, algul ootasime u. 2h tuule stabiliseerumist. Edasi tuli start, tegelikult 4. Liin oli väga-väga viltu, parema eelisega. Kõik stardid olid enam-vähem, välja arvatud see loomulikult, mis lõplikult stardina kirja läks. Jäin kuidagi kinni sinna ning olin põhimõtteliselt teises reas. Seejärel läks katki poomiliiki kinni hoidev Clew Strap, mis tähendas, et ei saanud purje eriti trimmida ning seda terve sõidu. Üles märki jõudsin eel-viimasena, kuid edasi suutsin end tõstatada vähemalt kuhugi maale-42ks. Vähemalt üks master (Laseril rühmitatakse vanuse järgi, 50+ on masterid) oli väga nördinud, et isegi katkise poomiliigiga talle ära tegin.

Edasi pakkisin paadi kokku, mis toimus loomulikult pakkimise ilmaga - paduvihm! Seejärel tulin koju ning õhtul käisime veel Lincoln Grove-is shoppamas, söömas ja niisama ringi vaatamas.

Üldiselt jäi sellest võistlusest hea mulje, korraldusel polnud viga ning miljöö oli kena, seevastu mererohi ning madal vesi olid väga ebameeldivad. Samuti oli rada VÄGA kaugel, kuid positiivne kaalub kuidagi negatiivse õnneks siiski üles. Siia võib tulla teine kordki.

Pean veidi mõtlema selle üle isegi ning siis kirjutan siia ka pikema kokkuvõtte võistlusest. Hetkel on pea pulki täis ja ei taha sellega end kulutada.

Ah jaa, lõpetasin 35ndana!

Thanks for all of your support!
Karla

No comments: