Wednesday, January 21, 2009

Florida Gators



Hei!

Täna oli selline päev, et auto viis meid Florida sisemusse, soosse, kus nägime kõiksugu huvitavaid lindusid ning loomi. Kõndisime kõrvuti alligaatoritega ning sõitsime politsei akadeemiast kuulsaks saanud "airboat"-ga. See oli väga mõnus, sarnanes väga-väga driftimisele! Alligaatorid enda kõrval, meetri kaugusel, ilma mingi piirde või asjata oli see-eest veidi ebameeldiv. Loomulikult oli see huvitav, kuid siiski kuidagi eba!
See võttis meil kokku umbes pool päeva, mille järel tegin ma midagi ajaloolist: Sõin Burger Kingis...See pole siiski üldse erakordne, nii kahju kui see ka pole, kuid uudne on hoopis see, et sõin seal salatit, mis oli suhteliselt paberi maitsega.
Edasi, koju jõudnud tegin jooksu ning harjutused ning seejärel läksime minu jaoks oodatuimale päeva osale, Celticsi-Heati mängule. Kogu asi oli väga sarnaselt üles ehitatud Chicago Bullsi kodule. Atraksioonid olid samad jne. Heati fännid pole aga absoluutselt mitte mingid fännid. Õhus polnud peaaegu kordagi "elektrit", kuid samas ega selleks polnud ka põhjust. Celtics võitis 98-83, vist. Uni tuli peale. Mitte praegu, vaid juba mängul! See on juba aga halb, kui minul NBA-d vaadates uni tuleb.
Ühte päeva rohkem täna mahutada ei suutnud, kuid seegi väsitas nii, et praegu kirjutan siin, silmad kinni vajumas.


Panen paar pilti ka!
Karla



No comments: