Monday, January 19, 2009

Port Of Miami, Porting My Candy!

Tsau!
Täna oli esimene täispikk päeva koha peal. Hommikul võtsime asja väga rahulikult, seejärel sõitsime ringi ja vaatasime ringi.

Esimese asjana sõitsime klubisse, mis asub siit mingi 2 miili kaugusel. Nägin Mikaela Wulffi, kuid pikemalt rääkima ei jäänud. Vaatasin slipi äärde ning vesistasin vaadates kuidas Kyle Rogachenko parasjagu veele läks. Mõtlen, äkki üritan ka siiski varem paadi kätte saada. Tundus, et minu paat on igatahes juba seal, sest selle firma logoga paate oli terve hunnik seal kärude peal, täiesti identseid ja uusi.

Ilm oli täna üldiselt ilus, vahelduva pilvisusega, nii nagu kodumaal ilmataatidele ikka öelda meeldib. Aga täna see tõesti nii ka oli, oma kõige õigemas tähenduses. Ärgates oli kena päike, päeva peale tekkisid pilved, kuid lubatud sadu jäi tulemata. Samuti oli päris normaalne tuul, mingi 10-12m/s.

Edasi klubist liikusime igatahes rahulikult Miami Beachile, kus oli see kurikuulus tänav, millel mitu tuntud filmi tehtud on, nagu Scarface jne. Tunne oli väga super, käisime rannas ka, jalgupidi vees. Uskuge või mitte, kuid täpselt seal, kus me vette läksime päevitasid Ene tuttavad, kes olid Estraveli pakkumisega siia tulnud. Nii suur see maailm ongi. Ostsin sealt tänava pealt endale ka maha jäänud ujumispüksid.
Edasi vaatasime natukene niisama ringi ning ostsime ülehomseks, 21-ks kuupäevaks Miami Heat vs. Boston Celtics (NBA valitsevad meistrid) piletid. Loodan, et tuleb super mäng.
Seejärel tegime natukene kohustuslikku shopingut ja läksime golfi mängima. Golf tuli täiesti enam-vähem välja, kui arvestada, et ma pole sügisest saadik mänginud. Sain isegi ühe boggie või kuidas seda nüüd kutsutigi. Ene sai endale uue varustuse ka.

Sellega minu päev veel ei lõppenud, käisime veel toidupoes, mis siin maal on ikka tõsine seiklus. Kõike tahaks osta, sest kõik tundub nii hea. Sellegipoolest suutsin hoida kindlat joont ja enda dieedile vastavat kraami osta. Koju jõudnud, tegin kerge jooksu, klubisse ja tagasi. Ülimõnus oli, lühikese pluusiga oli täpselt paras õhtuses soojuses. Tegin veel paar harjutust ning nüüd vaatan ESPN-i pealt teist järjestikust College baskeballi mängu. Endiselt on ülimõnus, kuid aklimatiseerumine on veel täies hoos, sest kell on 10 ning mul on reaalne uni!

Pidage külmas vastu!
Panen paar pilti ka:


Olge muskad!

No comments: