Sunday, September 27, 2009

Eesti Meister!!!


http://sport.err.ee/index.php?0598948

Hei!

Hooajale sai eile ilus kriips alla tõmmatud kui ma tulin nii täiskasvanutes kui juuniorides Eesti meistriks. Kui päris aus olla, siis ega see väga väärt purjesport ei olnud millega me sel nädalavahetusel tegelesime, pigem närvikõdi pakkuv üksteise üle kavaldamine. Minu jaoks muutus asi rahulikuks kui Vooremaal teise päeva keskel mast maha tuli, mis tähendas, et tema on esikoha konkurentsist väljas. Kuna meil oli selle regati vältel üksteist võimalikult palju protestida, siis oli mul viimaseks päevaks ainult 1 ülesanne - hoia Vooremaast nii kaugele eemale kui veel võimalik!

See mul ka õnnestus, tuues viimaselt päevalt ilusti kolm teist kohta, millest oli küll ja veel, et võtta kokkuvõttes tiitel endale. Eks ta vähe kummaline oli, et ei pea pingutama esikoha nimel vaid pigem sellest hoiduma, et kokkuvõttes võita, kuid ju see purjesport juba selline on...

Nüüdseks olen oma senise karjääri jooksul tulnud Eesti meistriks juba 7 korda, seda loomulikult erinevates klassides. Arvan, et see on täiesti märkimisväärne tulemus.

Edasi naudin ma umbes pool kuud tõelist puhkust ning üliõpilase elu, misjärel hakkan vaikselt peale ka juba füüsiliste treeningutega, et valmistuda järgmiseks, väga põnevaks hooajaks.

Hooaja kokkuvõtte teen siia hiljem, praeguseks kõik.

Hoidke end sügise eest!
Karla

No comments: