Sunday, September 13, 2009

Sõitude ootel

Hei!

Homme algavad meil sõidud, inimsed on kõik kohal. See tähendab omakorda, et nett on klubis aeglane ja ma ei saa siin nii ilusti käituda, kui sooviksin. Sellegipoolest üritan siia nüüd sissekande teha.

Tervis on mul juba veidi parem, kuid tundub siiski, et mingi imeravitseja ma pole. Tundub, et haigus peab lihtsalt mingi aja sees olema, sest ravimise seisukohast olen omaarust teinud kõik, mis võimalik, kuid ära ta minna ei taha.

Eile käisin ma siin ka juba vee peal. Sõitsin keskmise tuulega umbes meie rajale ja tagasi. See võttis 2.5h. Üpris nukker. Meri oli väga keeruline, tuul keerutas, oli pagiline, ja kõige tagatipuks tulid lained nii merelt, kui ka tuule suunast, maalt. Väga palju mõtlemisainet ning analüüsimist, et muuta oma elu siin, OM miljöös paremaks..

Rohkem ei oskagi väga midagi kirjutada,
Aku saab ka tühjaks
Karla

No comments: